Provfilmning programledare

I måndags var jag i Umeå som sagt. För ett par veckor sen ringde Svt mig och bjöd ner mig på en resa med hotell.

Jag blev ju sjuk så jag missa hotellnatten tyvärr. Men nu har jag gjort mitt ”hemliga uppdrag” som jag vet att många av er har dött av nyfikenhet över när jag bara har sagt A men inte B 🤣 jag älskar å va elak! Haha men nu ska ni äntligen få veta. Detta är så stort för mig. Och jag känner mug verkligen hedrad. Producent från mitt i naturen berätta att de ska börja med ett helt nytt renodlat jaktprogram som ska börja sändas på svt om ett år. Och dom söker alltså programledare. Hörde jag rätt nu tänkte jag..?! Driver dom med mig? Har dom ringt fel? Det var som snurra i min hjärna när jag hörde de.

Tydligen inte för dom hade gjort lite stalkning och hade visst ”koll” på mig. Såg jag sen när jag såg deras anslagstavla som såg ut som en mordutredning av alla bilder och info på olika kandidater som dom har provfilmat för detta jobb.

20180201_212024

Blir faktiskt lite rörd. Att just jag är en av de kandidaterna dom ser som sin eventuella framtida programledare för jaktprogrammet.

IMG_20180129_150659_654

Vi gick ut i skogen och startade en fejkad älgjakt. Kameran var i rullning och jag levererade.

Intervjua en jägare lite grann med mina jaktfrågor. Alltså det var ju lite nervöst för jag vill ha de här jobbet så jävla mycket! Men i de stora hela hade jag SÅ kul!! Trivdes verkligen. Å så snälla å roliga killar! Kände mig som hemma trots att de var första gången jag träffa dom.

IMG_20180129_151855_648

Efter provfilmning for vi till svthuset och käka sushi och pratade.

IMG_20180129_150355_496

Och det vart tid över för en liten rundvisning. Här sänder dom ju barnprogram, gokväll, fråga doktorn, Sverige idag och givetvis nyheter.

Jag blev ju som ett litet barn när jag fick  se detta som man suttit å sett med Björn om mornarna på tv 😂

20180129_124749

20180129_124755

Kul å få se bakom kulisserna och studion som både lekfulla morgonshowen med Tobbe delar med seriösa gokväll.

Screenshot_20180129-144715

20180129_144824

Det var en lång dag med tåg tur och retur samt inspelningen. Tänk vad jag var nervös i onödan.  Detta var inte alls så farligt som jag föreställde mig när jag tänkte på hur nervös jag var när jag var i sthlm och spelade in svt edit story i studio. Helt klart två skilda världar.  Nu fick jag ju verka i mitt rätta element. Skogen. – Påtal om de är de ju skogens dag idag. 🌲

Men nu är det gjort och beslutet ligger hos alla cheferna som ska kolla igenom alla olika. Får svar om två veckor så jag hoppas hoppas! Håll nu alla tummarna för mig så får jag en spännande jaktsäsong till mötes som jag får dela med hela svenska folket hemma i tvsofforna. Jag hoppas och vill!

Men vi får se vad som händer. Var några starka konkurrenter där på anslagstavlan såg jag 😉 så jag vågar inte hoppas på för mycket.

Nåja. Nu har jag anlänt till paradis Jokkmokk. Imorgon kommer min faster, kusin och kusinbarn upp hit ända från sthlm! Då ska vi gå på marknad och göra massor av kul å va jätte kulturella. Åhh! De ser jag fram emot ❤❄

Nu blir de lite sömn så man orkar med helgens alla äventyr 😀

Gonatt!

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s