Ny spännande vecka

Nu sitter jag på tåget och är äntligen påväg mot Umeå. Jag skulle ha varit där förra veckan redan. Men jag åkte på magsjukan som jag då trodde. Hade så fruktansvärt ont i magen å illamående. Men efter ett besök hos läkaren i fredags konstaterar hon att de var en aggresivare magkatarr. Har nu fått medicin å mår fint i magen igen så de känns toppen! Mådde verkligen piss hela förra veckan. Å jag har ju aldrig haft magkatarr i hela mitt liv så jag kunde ju bara relatera symtomen med magsjuka. Och särskilt med tanke på att de går nu i dessa tider och Björn nyss har haft de.

I helgen hade vi 30-årsfest för Anton. Det var god mat och tårta. Gitarrspel och skönsång. Dansande och massor av tokerier 😂 var verkligen jätte trevligt! Några bortfall pga sjukdom men de är ju dessa tider nu så de får man räkna med.

Resized_20180127_181108

Men vi hade iaf en toppen kväll och Anton verkade himla nöjd 🙂 tack alla för i helgen.

Ja så nu sitter jag på tåget ner mot Umeå och ska möta upp en producent på Svt. Ska bli så spännande! Känner mig super taggad och verkligen på hugget 😀👍

Vi får hoppas jag ”sköter” mig nu 😂 men jag ska bara vara mig själv såklart. Nå mer kan jag inte erbjuda dom. De enda jag kan tänka mig ”går fel” är att nervositeten kickar in när jag väl är där och att jag blir blyg och hemmad. De får jag fan inte bli! För då är jag ju egentligen inte mitt rätta jag.

Men men. Nu ska norrtåg först lyckas leverera mig till dom i rätt tid. De andra är inte värt att känna ängslan över i onödan. Jag ska bara ha kul! 😀

IMG_20171224_124712_424

 

Och nu är de marknadsvecka! Så nästa resa blir upp till paradis Jokkmokk ❤❄

Ha en bra måndag 😀💪

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s