Tjolahoppsan sa de var ett tag sen ja!

Men åhhhjj vad länge sen det var! skämmes!! Det senaste jag skrev var ju om provfilmningen för programledare Svt Jakt. Som jag för övrigt inte fick. Trots att de gick bra å så där. Men man vet ju som inte vad som föreställer sig för en i tv rutan heller. Jag var mig själv å de är huvudsaken. 🙂 var en kul grej helt enkelt och inget att gråta över att jag inte fick om än de hade varit riktigt kul om jobbet blev mitt 🙂

Men de var ju inte de jag tänkte skriva om nu. Kom bara på att de var de senaste ni hörde av mig. Är trist de kan bli såna här långa uppehåll i perioder mellan mina blogginlägg. Men de är så det ser ut.

Jag orkar och hinner inte alltid och då är det så. Har haft fullt upp med livet.

Jagat hela hösten. Fyllt 30 taggar och firat de så de slog härliga till! Huset är i princip färdigt. Vi väntar nu bara på de sista som ska göras med el och vvs.

Denna månad är de besiktning av timmerkåken. Så vi hoppas å håller tummarna för en inflyttning lagom till första advent 😊👍

Bilden på vardagsrummet höll jag på och ”rita” upp med maskeringstejp vart den nya soffan blir. De blev inte en sån soffa utan en hörnsoffa med divan. Den ska komma före jul (hoppas jag) då ska vi alla vara här och fira den efterlängtade julen i huset ❤👌

Känns helt overkligt!! Att vi ska bo där nu snart ! Förknippar ju bara hela stället med arbetsläger. Kommer nog ta ett tag att ställa in sig på ”leva-harmonisk-liv-mode” haha! För de känns så himla främmande och ovant att vi faktiskt nu äntligen så få leva ett normalt svenssonliv. I vårat egna hus. Våga bjuda hem folk på middagar, Björn ska få ha ett eget rum. Kläderna slipper ligga i ikeapåsar å faktiskt flytta in i Ikeas pax garderober. Laga mat i ett nytt å fräscht kök. Ja de känns bara för surrealistiskt hela alltihop så jag får nog nypa mig om armen en eller två gånger när man är där. Om si så där 4 veckor 😍

Nu har vi jagat älg färdigt så de sista två veckorna innan byggstäd kommer in är att bara vara å göra klart de sista finliret.

Bjuder på lite härliga höstbilder som avslut. Hoppas jag inte är lika seg på att skriva mitt nästa inlägg.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s