50-årskalas i sommaridyllen

Så var det redan söndag igen! Men ingen söndagsångest här eftersom Anton slipper åka bort på jobb. Han kommer vara i Luleå och jobba så han kommer hem till oss varje dag! Det är lycka!

20160730_171408

Igår var vi på Stefans 50-årskalas i Bredåker. Det är en jaktkamrat till Anton och Antons pappa. Solen sken och det var verkligen jätte väl anordnat kalas. Doften av grillat kött och en god välkomstdrink i minglat bland ca 80 pers på baksidan av byagården gjorde verkligen sommarkänsla på topp

20160730_181121Jätte goda laxsnittar bjöds det frikostigt på också. Det var Mums! 👌

Screenshot_2016-07-31-21-10-37-1Mina fina svärföräldrar 💖

Screenshot_2016-07-31-21-04-52-1Det bjöds på grillat kött med en fräsch potatissallad med oliver och feta. Kryddsmör, sallad och bröd till. Jag tycker de var bra gjort å lyckas grilla kött till alla dessa människor som dessutom höll sig varmt och fanns till och med att välja på medium och välstekt.

Det sjöngs och skålades. Hölls många tal och berättades många dråpliga historier som fick oss alla att gapa i skatt.

Screenshot_2016-07-31-21-07-07-1Sen bjöds det på en god marängsommartårta med jordgubbar och kaffe till. Alkoholen fanns det många sorter av så dom som ville fick bli överförfriskade 😂 Jag kände inte så många på kalaset men det var väldigt trevligt och lättsamt. Stefans fru Anna hade verkligen ordnat med mycket. Är mäkta imponerad! Det är ju inte så bara å ställa till med ett sånt kalas. Men dom ska ha all stort tack för att vi fick komma å fira. Vi hade verkligen jätte kul!

Screenshot_2016-07-31-21-03-38-1Björn fick sova över hos mormor och morfar och allt hade gått jätte bra! Skönt med sovmorgon tänkte jag. Men så självvakna jag ändå kl 8! Haha lite skadad blir man när man är så van att kliva upp tidigt varje morgon med morgonpigg unge.

Idag var vi ut och åt middag sen förbi Moa och Ante på en kaffe. Och imorgon får vi besök frpn Sthlm. Min faster, kusin och hennes bäbis Linnéa som är 1 månad yngre än Björn kommer upp. Ser framemot de jätte mycket! Hoppas på en vecka med fint väder.

Tack och godnatt från mig!

 

Om lenasoderberg

Jag heter Lena och är en tjej på 27 år. Jag och min familj håller på att bygga hus i min barndomsby Åskogen, 2 mil norr om Boden. Vi har en son född augusti -15 och är nu mammaledig. Men jobbar annars åt en byggfirma här i Boden. Mina intressen är friluftsliv av olika slag. Jaga, fiska, allt som har med naturen att göra! :), min familj och vänner, foto, pyssel och såklart min cockerspaniel pojke Charlie. Man kan säga att jag är en norrlandstös med skinn på näsan som gillar att bryta mot normerna :D Min blogg kommer mycket handla om det jag nyss skrev, Min vardag helt enkelt! :)
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s