Dansa i dimman

Så var det fredag redan.  Vi har tillbringat hela kvällen  att räkna om på våran kalkyl på huset. Det sluta med att vi var int så långt ifrån den första och då har vi ändå lagt till så vi klarar oss. Hoppas den håller!

I veckan har det varit sol och bad varje dag nästan. Men vi har ändå fått en del uträttat trots de.

I måndags for jag, Björn och mamma till Granträsk utanför Älvsbyn till min kusin och hennes mans stuga å hälsa på där.

IMG_2377

Min moster och kusins barn Anton med tjej och deras bäbis var också där. Var jätte kul att träffa dom! Anton har jag nog inte träffat sen 2012.

Vi hant med ett dopp i sjön och kaffe med gott tillbehör ute i solen. Sen kom de kortare åskskurar av och till. Man kunde höra åska mullra längre bort. Så mysigt med såna väder tycker jag.

IMG_2401 (2)Man ser på sjön att himlen öppnade sig.

IMG_2399 (2)Men det gick ingen nöd på oss. Dom har en stor altan med tak på. Där satt vi och lyssnade på regnet som smattrade på plåttaket. Och kände hur renare och mer lätt luften blev att andas efter lång tids värme.

IMG_2385Jag har alltid tyckt det är mysigt med sånt här sommarregn. Åska som mullrar en bit bort. Regn som smattrar hårt mot taket. Och sen solsken efter de. Liknar nästan mitt humör 😂 som varierande å int så långvarigt. Haha!

IMG_2396 (2)Det har blivit som en sommartradition att göra en utflykt till Granträsk å hälsa på. När jag kolla tillbaka på Facebook minnena så ser jag att de började 2012 och så har det bara fortsatt. Och fler år kommer de bli! Vi ses ju då och då annars också. Men det är så mysigt i deras stuga!

IMG_20160725_145253.jpgSommarvärmen har fortsatt och det märks de är rötmånad nu. Tvätten jag hänger ute torkar mycket långsammare. Varma dagar och fuktiga kvällar.

2016-07-28-00-15-54Det har varit mycket dimma. Det är så häftigt när man ser hur den bokstavligt rullar in ligt vågor på haven.

IMG_2449 (2)Här sitter jag och ser hur den magiskt sveper in över min by. Mitt kära Åskogen. Jag blev tvungen att fota när de var så sagoligt vackert. Mystiken när den dansar över ängarna. Jag bara älskar de!

IMG_2457 (2)Jag och Charlie skutta runt här på ängarna fota, busa och skutta.

IMG_2436 (2)Mitt älskade barndomshem. Här vill jag leva här vill jag dö.

2016-07-28-00-26-25Bilderna ljuger inte. Det var så här magiskt. Jag skulle bara fota typ 10 min max några bilder. Men som vanligt sluta de med att jag kom hem sent. Blöt och lerig. Jag i ett nötskal!

2016-07-28-00-48-20Dansa med dimman

IMG_2493 (2)

Ha en riktig ljuvlig helg alla 💜

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s