Svar på frågor

Jag har fått fråga om hur det gick med den där tidningsartikeln.
Det skulle ju göras ett reportage om vårat unika husbygge. För ja lite unikt är de nog allt när det är ett riktigt timmerhus. I alla fall enligt mig själv och säker några till 🙂
Dom skulle ju komma för flera veckor sen. Men eftersom det var i samma veva som pappa fick sin stroke och vi alla var så oroade och ledsna. Så kunde jag inte för nånting i världen tänka mig att ställa upp i intervju och så där och se glad ut när allt såg så mörkt och dystert ut då.
Så jag avboka mötet med dom.
Nu mår ju pappa mycket bättre och allt ser mycket ljusare ut för framtiden. Om än han fortfarande räknas som sjuk så mår han BÄTTRE. Och jag lovade att höra av mig om vi fortfarande ville var med senare. Jag kommer nog att göra de, hade ändå varit kul om reportaget verkligen blev av. Men nu har vi så sjukt mycket att göra, just för att få allt under tak så snabbt som möjligt. Och på tisdag-onsdag har dom lovat HÄLLREGN!
Vi kommer inte få på taket till dess. Men om det inte jävlas allt för mycket imorgon så kanske vi får säkerhetsväven på plats. Det skyddar ju!

Sen en annan fråga. Hur gick de för min granskottsirap jag gjorde för ett antal veckor sedan??
Ja ni den smakade bra när jag provsmaka efter ett par veckor. Men jag ville ändå vänta lite till för jag tänkte den kanske skulle få en segare konsistens. Men jag råka nog vänta några dagar för mycket. Så tyvärr smakade den jäst 😦
Så jag snörde bort de. Så trist! Men ja då vet jag till nästa år att absolut inte vänta över 3 veckor.
Allt blir inte riktigt som man tänkt sig alla gånger. Men det är bara nya tag och fokusera på här och nu. Hoppas verkligen vi får allt under tak nu så fort som möjligt jag är livrädd för vatten i mitt hus!!
Hoppas allt kommer gå smärtfritt imorgon.
Vi har ju haft ganska tur med väder och än är de bra torkningstid. Men nå mycket längre får de inte stå under guds bara himmel.

IMG_1683

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s