ovälkommet regn

Vi har jobbat som blådårar senaste dagarna innan de här regnovädret skulle komma in. Vi har fått upp alla takstolarna och säkerhetsväv på den större delen av huset. Vinklarna av huset, dvs hallen och kök/vardagsrum där de ska vara andra takstolar har vi dessvärre inte hunnit med. Men de trodde vi aldrig vi skulle hinna med heller. Jag, Anton och svärfar har ändå hunnit med bra tycker jag. Så större delen av huset är nu täckt. Och resten är täckt endast timret. Jag var upp dit och skrapa plattan från regnvatten igår. Men idag regnar det också en hel del :/ Känns mindre bra. Men det känns ju ändå bättre nu än om vi inte hade fått nå takstolar + väv med tanke på mängderna regn som kommit de senaste dagarna.

Men imorgon skulle det avta och vi får förstärkning så förhoppningsvis får vi de andra också under väven. Plåttaket kom idag också.

20160704_195933

Det här bygget har tagit mer tid än jag någonsin kunde ana. Men hade pappa kunnat vara med hade det gått fortare. Vi får väl se hur han mår till hösten. Men det är nånting man får se där och då. Nu ska han bli helt återställd först innan man börjar tänka på de.

IMG_20160704_212639

Så där har ni lägesrapporten från husbygget.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s