Lyx fredag med Emma

Hej!
I fredags spontan kom vi på att vi skulle unna oss nåt extra.
Emma hade två biljetter på badhusets relax avdelning som höll på att gå ut. Så vi nyttja dom. Börja med att vara duktiga och simma. Sen gick vi upp och bubbla.  Sååå skönt! fan vad jag behövde detta känner jag.
Beställde asiatisk mat och till de tog jag ett glas öl. Här kommer de bästa..
Servitris tjejen kom ut med en bricka med vårat dricka. Emmas vin och min öl, MED IS I!! Haha har ni varit med om att få is i eran öl nån gång?
Jag utbrast: Is i ölen?!?!
servitrisen- ehhmm jaa , (lite nervöst)
– Nä men snälla flicka man kan bara inte ha is i ölen
– inte?
– haha nää den smälter ju och blaskar ut ölen.
– vill ju ha en ny eller går det bra?
I de läget kom jag på att jag kanske lät om en snobbig otrevlig människa som skrattat åt is i ölen. Så för att inte riskera att hon kanske spotta i min mat så log jag och sa nej då de går bra.
Men det kändes inte bra! Så jag tog saken i egna händer och börja pimpla isbitar i mitt ölglas 🙂
Vi vart tvungen att dokumentera detta också för de hela var så komiskt 🙂

Skeptisk över is i ölen

Nåja maten smaka helt ok och vi satt där i sofforna och chilla. med varsin alldeles för stark drink som skulle föreställa en cosmonpolitan. Haha men han måste ha glömt tranbärsjuicen eller nåt. Vi fick rabatt på den iaf så det var ju bra. Sen resten av kvällen där i bubbel poolen och bastun så höll jag mig till öl i flaska för att slippa ev iskuber i 😛 haha

Sen stängde dom och vi gick hem till Emma. Gjorde oss i ordnining och drog sen ut på Far east. Och där fick vi riktiga Cosmonpolitan!
Thank god for that. Det är typ de enda jag har saknar med kroglivet. Riktigt goda cocktails. Resten vette fan!
Satt och hade riktigt tjejsnack prata om hemska upplevelser med upprörda röster och stora gester med flygande armar. Haha mpste ha sett roligt ut 😛
Men det var faktiskt ett mycket upprörande ämne som vi prata om , så de vara bara därför! 😉

Skål för att du är den bästa! 🙂

Sen blev de några drinkar till och vi hade verkligen super roligt! vad vi kan svamla och skratta ihop. Haha ojoj vad kul.
Sen rangla vi hemåt mot Emma. Men halvvägs hem kom vi på hur jävla hungrig vi var. Så vi tog en taxi till rönkan som hade stängt. Typiskt onödiga fylle beslut! Så det blev en hamburgare på statoil och sen hem och sova.
Var en super rolig kväll! Och jag och Emma har inte varit ut tillsammans på jätte länge. Jag har inte varit ut på korgen på länge över huvud taget. Var förvånadsvärt roligt. Men de var nog bara för de roliga sällskapet. Tack Emma för en toppen kväll! 🙂

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Lyx fredag med Emma

  1. Roger skriver:

    De kanske va pripps light eller nåt? 😉

  2. Emma skriver:

    Vad bra du sammanfattat våran kväll! Supertrevligt;D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s