Underbara fredag

Igårkväll gjorde jag då ingen nytta alls bortsett från att blogga.
Men det var så skönt att inte plugga eller ha nåt annat för sig. Utan bara ligga i soffan och äga fjärrkontrollen och mysa med Charlie framför nån film. 🙂

Idag har vi jobbat på som vanligt i Munters. Och jag har inte behövt gå och värma fötterna nåt idag! för jag har faft mammas ludder på mig. Dom är inte vattentät för fem öre! de märkte jag en dag när jag var och jaga och hade glömt stövlarna på jobbet:P Men dom är varma. Och nu är det ju så hård mark så ingen geggamojja alls. Det är bra!
Charlie har jagat fåglar och lallat på som vanligt. Försökte fånga på bild lite men de är inte alls lika roligt som att de det i verkligheten!

Full fart på fågeljägarn 😉

Du kan inte ta mig!

Ja han har inte lika stor jaktlycka som matte hehe 😉 Men det är kul och se när han försöker. Haha undrar hur han skulle reagera om han skulle lyckas fånga en med munnen. Tror han skulle blir lite paff. 🙂

Vi slutade lite tidigare idag. Pappen tog slut och de är ju några mil in till stan och jävligt halt idag! Så vi hade inte mer än hunnit tillbaka så skulle de väl vara nästan å börja packa ihop. Och så är det ju fredag så det blev en kortare dag.
Var tänkt att jag skulle ta med min vän Emma på fågeljakt imorgon. Men hon kom på att hon hade lovat bort sig så hon kom med ett mycket trevligt förslag att vi skulle på badhusets relax. Hon hade två biljetter som snart skulle gå ut så ikväll ska vi dit och bubbla, dricka vin och äta gott. Hur lät de grisörat va? Jo det lät toppen!! kan inte minnas sist jag lyxa till de så för mig själv. Har varit så mycket annat på sistone. Så det ska bli jätte kul! och att de just är med Emma. Kan inte bli bättre, känner att jag har saknat att umgås med mina vänner. Jag behöver det nu.

 
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Underbara fredag

  1. Emma skriver:

    Haha vilken gullevovve han är!:D
    Vi ska ha det sååå trevligt ikväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s