Första snön!

Igårkväll såg jag snöflingorna falla ner på marken och jag blev så lycklig! Det är nånting speciellt varje år med den första snön.
Det är mysigt och vackert. Och det härliga ljudet under skorna när man promenerar i snön. Det knarrande ljudet ni vet. Så stämningsfullt!

Det blir mycket ljusare när snön kommit. Och de blir så mycket vackrare ute. Började morgonen med att såga lite timmer. Gick ganska seg när det har frysit på. Sen blev restan av dagen ärenden i staden.
Vi har beställt en fyrhjuling bla. Och det är jag jätte jätte glad över! Som jag har fått tjata på pappsen och förklara vilket otroligt stort behov vi är av en. Nu har han äntligen förstått. Vi har ju skog som vi hugger av till ved och till timrings jobb. Och nu har vi köpt en timmervagn med hydralkran så vi kan hämta timret själva som vi ska ha till byggjobb.

Tog några fler vinterbilder med kameran idag för jag tyckte det var så vackert ute! 🙂

Mysbelysnings tider

Sen så blev ju Charlie helt galen imorse när han fick springa ute i snön. Han hoppa och skutta och åt snö som en galning 🙂
var roligt att se hunden vara lika glad som mig över att vintern äntligen kommit till oss.

När vi kom hem så började vi med att göra en älgstek i lergryta. Det blev väldigt gott! Så bra det känns att ha sitt egna kött och slippa handla sånt på affären. Känns riktigt bra! Tänkte ev tillaga tjädern och sköt i höst . Har ju faktiskt aldrig ätit en sån. Ska bli spännande! Har nån nåt tips på hur man bäst tillagar en tjäder får ni jätte gärna komma med de. Jag behöver alla tips man kan få vad de gäller tillagning av skogsfågel. Kan några grundregler men om ni har nåt gott recept som ni vet blir bra så hör gärna av er med de! 🙂
Har också varit på jaktmöte ikväll. Blir inte klokare. Men de kanske man blir med tiden 🙂
Ha en trevlig kväll allihopa ! Nu ska jag gå och krypa ner i soffan med min samhällsbok och råplugga inför tentan.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s