Omgivningen

image

image

image

Jag trivs för bra här ute! 🙂
Tänk om man kunde så se in i framtiden. Bara lite grann ! 😉
Jag är bara nyfiken på livet som dom flesta andra antar jag 🙂

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Omgivningen

 1. sm7cth skriver:

  Fina norrländska snövidder!
  Att bryta mot normer utan att inkräkta på andra är att leva ett fint liv!
  Kent.

 2. Henrik Persson skriver:

  Du har säkert fullt upp, men jag hoppas att du skriver snart igen.
  Saknar nämligen läsningen här 😉

 3. Henrik Persson skriver:

  Tänk vad den här bilden längst ner från den 7/12 en att må bra! Kikar in här ibland för att se om du skrivit nåt nytt och passar på att ta en titt på den. Så naturlig, enkel och ditt leende som ser ut att komma från hjärtat. Jag blir glad av att se den helt enkelt!
  Skulle nog hjälpa att kolla på den om man haft en jobbig dag.
  Misstolka mig inte, du är otroligt fin men jag hade aldrig följt bloggen om inte den handlat om mina intressen och nyfikenhet inom timringsyrket. Du har i mina ögon ett intressant liv.

  Hoppas att jag inte upplevs som obehaglig för att jag följt dig på bloggen? Säg till då isf.
  Blir så dumt på internet då du inte vet vilka mina avsikter är med att läsa här.
  Hyr ett litet timmerhus nu, men en dag kanske jag får leka arkitekt och vara med och skapa mitt alldeles egna timmerhus. Titt som tätt kollar jag efter lämpliga platser för att finna ett ställe som jag skulle vilja bo resten av mitt liv på. Senast igår tog jag bilen till ett fint ställe (sjö, skog och åkermark) och tog hundpromenaden där för att kika runt. För mig är det väldigt viktigt vart jag bosätter mig. Ett hus kan man bygga om, men läget kan man inte göra nåt åt,

  Skriv gärna en uppdatering, även om det bara blir en rad 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s