Mitt rika år 2012!!

Mitt 2012 har varit fyllt med resor och äventyr. Ny relation och bekantskaper. På jobbsidan har det också gått bra.
Jag har varit på en begravning, två bröllop och ett dop.

I februari tog jag och syrran med mamma på en resa till Egypten som var hennes 60 års present. Sol,bad. Pyramider och kameler. De var riktigt nice! 🙂
En månad senare drog jag ner till Göteborg och festa loss med mina vänner. Sen drog jag och min äventyrskompis David vidare mot Oslo och slutligen Svalbard. Det är nog hitills den mest hardcore resa jag gjort. 🙂
Skoter, vandring och klättring i isgrotta. Det var en magisk resa jag aldrig kommer glömma å mötena med alla otroliga människor där! Helt fantastiskt !
Blev en liten sthlms resa också då min kusins barn döpte sig. Passa på och träffa vänner, festa och shoppa å ett museem besök också. 🙂

I maj väldigt tidigt efter mitt förra förhållande träffa jag någon som vände upp och ner på min vardag. Trodde aldrig någonsin det skulle bli seriöst mellan oss två. Jag har ju känt han sen 7an. Och bara varit vänner. Men de blev flört och de ena ledde till de andra. Trodde ärligt talat inte de var möjligt att de skulle uppstå så starka känslor på så kort tid. Men de gjorde de. Och jag antar de är för att his the one! 😉 nykär och sommar! Kunde inte bli bättre helt enkelt.
Han följde med mig och min familj på en fiskeresa i vackraste landet Norge. Vi har varit på toppen av trollstigen å sett trollväggen förutom en massa fiske och grillkvällar. Det var också en minnesvärd resa.
I november flytta vi ihop till ett hus i Buddbyn. Vi trivs verkligen jätte bra i huset. Det är perfekt i mina ögon. En oslipad diamant 🙂
Och omgivningen är fantastisk. Skog och ängar. Precis som jag vill ha de!
Har lärt mig timra i år. Jag är väl inte bäst på de än men tanken är att jag ska bli. Och de har ju blivit så uppmärksammat detta med att jag bla timrar i mitt yrke så både teve och tidning hörde av sig och gjort repotage med mig. Och de har ju såklart också varit jätte kul och spännande 🙂
Har lärt känna nya vänner och bekanta har blivit mer nära vänner osv.. Jag överdriver inte när jag säger att 2012 var mitt guld år hitills! Så kul när de vänder. Att från inte haft de tip top är det nu toppen.
Tack alla inblandade som var med lite eller mycket och gjorde mitt 2012 till de minnesvärda guldåret.
TACK!

image

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mitt rika år 2012!!

  1. Henrik Persson skriver:

    Roligt att höra att det flyter på för dig 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s