Wiiii charliiie :)

Vacker dag i Sörbyn.

image

image

Något kyligare idag. Men som tur är kan man gå in och värma sig.

image

Storslagen solnedgång! Jag blir lika lyrisk varje gång. 🙂
Går bara inte att sluta älska sånt här!

image

Nu står degen på jäsning. Det blir å baka kanelbullar ikväll som ska till cafeterian på julmarknaden i Åskogen på lördag. 🙂

image

Har man lovat så har man.
Hunnit med att duscha en lortig hund också. Inget han är ett big fan till kan jag ju säga 😉 han försöker smita från duschen varje gång. Heehe
Man nu är han så nöjd 🙂

image

Han ser så rolig ut! Hihi

Om lenasoderberg

Jag heter Lena och är en tjej på 27 år. Jag och min familj håller på att bygga hus i min barndomsby Åskogen, 2 mil norr om Boden. Vi har en son född augusti -15 och är nu mammaledig. Men jobbar annars åt en byggfirma här i Boden. Mina intressen är friluftsliv av olika slag. Jaga, fiska, allt som har med naturen att göra! :), min familj och vänner, foto, pyssel och såklart min cockerspaniel pojke Charlie. Man kan säga att jag är en norrlandstös med skinn på näsan som gillar att bryta mot normerna :D Min blogg kommer mycket handla om det jag nyss skrev, Min vardag helt enkelt! :)
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Wiiii charliiie :)

  1. Han gillar nog ändå att bli ompysslad av Dig
    ☮❤

  2. Henrik Persson skriver:

    Den tredje bilden uppifrån var väldigt vacker! Man riktigt njuter av att kolla på den. Önskar att jag själv hade stått där och fått sett det. Psykologer borde använda sig av naturen mer, för det finns ju ingen plats man mår så bra av att vara på som där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s