Antingen eller…

image

Till helgen är de sista älgjaktshelgen. Egentligen har jag inte tid. Men är ändå lite sugen. Sista chansen nu ju! Sen får man ju vänta och längta i all evighet!
Men jag måste komma igång med panelen i köket så jag kanske får fint å ombonat där snart..
Ja, vi får se hur de blir. Vet inte ens om nån annan i laget ska ut till helgen.

Om lenasoderberg

Jag heter Lena och är en tjej på 27 år. Jag och min familj håller på att bygga hus i min barndomsby Åskogen, 2 mil norr om Boden. Vi har en son född augusti -15 och är nu mammaledig. Men jobbar annars åt en byggfirma här i Boden. Mina intressen är friluftsliv av olika slag. Jaga, fiska, allt som har med naturen att göra! :), min familj och vänner, foto, pyssel och såklart min cockerspaniel pojke Charlie. Man kan säga att jag är en norrlandstös med skinn på näsan som gillar att bryta mot normerna :D Min blogg kommer mycket handla om det jag nyss skrev, Min vardag helt enkelt! :)
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Antingen eller…

  1. Fin bild av vacker flicka!
    Hälsningar till Dig och Charlie 🙂

  2. Henrik Persson skriver:

    Men som tur är så finns det annat man kan jaga när älgjakten är slut 🙂 . Underbart land vi lever i som kan erbjuda så många olika jaktformer på det vilt som vi har. Alla jakter har sin charm och det är bara att prova på och se vad som faller en bäst i smaken:)

  3. Henrik Persson skriver:

    För övrigt sitter jag på pass nu, men ingen älg ännu 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s