Dagen D

Det blev vabdag idag. Både jag och Björn har varit sjuk mer eller mindre i 3 veckor nu. Han har ju varit på dagis å bara varit lite snorig. Men nu var de lite väl mycket snor och dessutom hosta så de blev vab. Här myser vi i soffan. Fullmånen lyser som en fönsterlampa utanför och elden sprakar i kaminen. Barnkanalen nonstop på.

En inne dag idag. Är kallt ute men ack så vackert när de krispiga frosttäckta landskapet breder ut sig som ett glittertäcke.

Igår var vi på husbygget som jag kom på att jag måste sluta kalla bygge från och med nu. För nu är de ju faktiskt ett hem.

Vårat hem. ❤

Kolla så allt var i ordning och fint. Björn ställde sig mot fondväggen och sa att han bor i skogen. Ja de gör vi ju också. På många sätt och vis ❤

Och förhoppningen är att vi får flytta till bygget.. nej förlåt skogsslottet! Nu i helgen.

Så ofattbart! Tänk er första natten. Kommer kännas SÅ konstigt!

Att vi äntligen ska få börja leva ett svenssonliv. Som vi har längtat!

Ni får hålla koll här i bloggen för en uppdatering. Nästa inlägg kan innehålla en uppkorkad skumpa 😁🍾🥂

Trevlig helg!

Om lenasoderberg

Jag heter Lena och är en tjej på 27 år. Jag och min familj håller på att bygga hus i min barndomsby Åskogen, 2 mil norr om Boden. Vi har en son född augusti -15 och är nu mammaledig. Men jobbar annars åt en byggfirma här i Boden. Mina intressen är friluftsliv av olika slag. Jaga, fiska, allt som har med naturen att göra! :), min familj och vänner, foto, pyssel och såklart min cockerspaniel pojke Charlie. Man kan säga att jag är en norrlandstös med skinn på näsan som gillar att bryta mot normerna :D Min blogg kommer mycket handla om det jag nyss skrev, Min vardag helt enkelt! :)
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s