Mot nya jaktmarker

Ja då var det äntligen dags.. Som jag har väntat och längtat efter denna semestervecka. Och inte vilken semestervecka som helst.

20171110_140027

Utan en semester med jakt för hela slanten! Jag har så mycket pirr i magen nu. Som ett barn på julafton känns det som. 😀

20171110_150449

Jag har blivit bjuden på vildsvinsjakt i Skåne av Sveiobondens jaktresor. Jag är så tacksam att jag fått äran att komma med! Det är typ bara norrmän och så jag och Kristoffer (som är min kompis och jaktgranne på hemmaplan där vi jagar vanligtvis)

Ja å vars fan är Anton då ?! tänker ni 😂 Ja de ska jag berätta, Anton är hemma med pojken för han kunde inte följa med pga en annan inbokad jaktresa han ska på i Värmland i december. Så han kände att de blir för mycket semester här å där. Så han avstod denna gång.

Och jag känner inte för att resa till Skåne helt själv och möta upp människor jag aldrig träffat. (Inget illa menat. Jag är säker på att det är ett härligt bra gäng vi ska jaga med)

Men jag känner en trygghet att ha med en någon. Och det är ju mycket roligare än att resa själv 150 mil 🙂

Krille har liksom jag heller aldrig varit och jagat vildsvin så detta är vi grön på båda två. Så vi är full av förväntan nu 🙂

Vi ska även göra några stopp efter vägen. En övernattning hos syrran i Ö-vik står närmast på schemat. Vi är just nu söder om Skellefteå. Vi ska även stanna och jaga dovhjort (hind och kalv) innan vi far vidare mot slutdestinationen Skåne.  🙂

Måndag-tisdag är rätt fri så där hade man kunnat klämma in nån jakt kring Småland/skåne om vi får tag i någon som erbjuder 🙂

20171110_160917

Vi gjorde ett litet stopp på fritid och vildmark i Piteå så krille fick köpa sig nå ammunition.

20171110_160846

Jag tror nu vi har med oss allt och lite till. Jag kan då inte komma på vad de skulle vara vi glömt. Men de dyker väl upp ikväll när man ska sova vad de var.  😂

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s