En dag i Orrbyn

Nu är de bara en vecka kvar innan vi drar på jaktäventyr genom landet 😀

Så då passa det bra å fara på skjutbanan. Å det gick fint! Kulorna flög dit dom skulle så det ska int vara nå problem.

Fick även testa kamerautrustning här uppe på pålsberget. Känner mig lite ringrostig då de var länge sen jag fota med kameran. 🙈 Tänkte ju ta med den på resan å dokumentera. (Ska försöka)

Nåväl de var en trevlig dag!

Ska försöka att uppdatera mer i bloggen nu. Såg de var 3 månader sist. Har haft noll tid och inspiration. Men förhoppningsvis går de över. För det är ju de här jag egentligen älskar att göra. Fota skriva å dela med mig av allt de.

Men min tid så knapp 😦 och sen när de går en tid ”tappar” man de helt. Inspiration och lust. Det är bara jobb å helgerna jakt och barn. Sen är tiden slut 😅

Nästa inlägg blir nog nästa helg när jag sitter i en bil nånstans längs vägen.

Då ska jag avslöja mer 😉

Om lenasoderberg

Jag heter Lena och är en tjej på 27 år. Jag och min familj håller på att bygga hus i min barndomsby Åskogen, 2 mil norr om Boden. Vi har en son född augusti -15 och är nu mammaledig. Men jobbar annars åt en byggfirma här i Boden. Mina intressen är friluftsliv av olika slag. Jaga, fiska, allt som har med naturen att göra! :), min familj och vänner, foto, pyssel och såklart min cockerspaniel pojke Charlie. Man kan säga att jag är en norrlandstös med skinn på näsan som gillar att bryta mot normerna :D Min blogg kommer mycket handla om det jag nyss skrev, Min vardag helt enkelt! :)
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s