Damma åt helvete

Fredagsmyset med gubben var att slipa ner den lilla bulan vi hade i köket. Anton hant börja innan jag hunnit mig upp på bygget. Han hade missat de här med att plasta in sig. Int är de ju nåt å bli arg över. Bara skratta åt eländet 😅 det är verkligen damm överallt! 😂Överväger att leja in en städfirma redan nu. Trots att vi inte är klar med nedskräpningen.

IMG_20170804_192210_704

Vi slipa i flera timmar för att få de helt slätt. Usch vilken dynga till straffarbete! Men nu är det gjort och jag är så jäkla glad de är över. Nu är de bara å koppla in värmen så kan vi sätta in golvet.

Golvet kommer nog vilken dag som helst. Efter att ha harklar å hostat upp grått slem från allt damm och duschar bort allt från kroppen så var det Natti natt.

Screenshot_2017-08-06-22-12-56-1

Lördag morgon. So it begins! Om någon undrar var vi är eller vad vi gör så har ni svaret. Vi är alltid här! Och det är alltid nån som är i krokarna och har koll på bygget också. Så ni är välkommen att hälsa på.

Dock har tanken slagit mig många gånger att nu när det börjar bli mörkt så har ju tjuvarna en tendens att börja göra sig påmind om deras sorgliga existens. Så vi har nu riggat åtelkameror på väl utvalda ställen. Såna som skickar mms direkt i telefonen. Himla smidigt! Då fångar vi eventuella tjuvar på bild. Men vi hoppas vi slipper asen ändå!

Screenshot_2017-08-06-22-18-09-1

Vi har gjort sista panelen i vardagsrummet och stökat på med takpanelen.  Hoja! De är högt som fan i tak och ställningen är smal och ranglig. Men det har gått väldigt bra i alla fall 🙂

Screenshot_2017-08-06-22-15-51-1

Vi kommer verkligen få de vackraste huset! Luftigt och högt i tak. Stora fönster och schyst inredning. De tar form mer och mer. Det är så himla roligt! Men samtidigt svårt att hinna med allt runt i kring livet.

Nä nu ska denna gorondkärring gå å lägga sig. Har varit en hård helg med mycket slit och lite vila.

Screenshot_2017-08-06-22-09-53-1

Ny vecka nya utmaningar! Tack för mig och på återseende! 💪💪💪

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s