FlygTUR

Ja då var man i huvudstaden. Var SÅ nervös inför flygningen. Men konstigt nog så gav en öl mig en otroligt lugnande effekt 😅 så jag kände att det var ju helt lungt och bra. Blev nästan förvånad över mitt lugn väl uppe i luften. Men denna flygtur var ju TUR man överlevde. Jag är ju annars helt övertygad om att vi ska krascha varje gång. Haha! 😅 Det var helt klart väder och jag satt där och tittade ut över vingen.

Tänkte för mig själv. Ja här sitter jag nu på ett plan påväg ner till sthlm. Som Svt har betalat för att få ner mig dit. Tanken av de gör mig nästa lite stolt över mig själv. Att mina ord ändå har fastnat hos några. Som fann ämnet intressant och min artikel bra. Som i sin tur ledde till de här nu.

IMG_20170317_183052_210

Känns lite overkligt. Första gången svt kontakta mig i höstas tänkte jag att det var ett skämt. Men så var det ju inte 🙂

På arlanda vänta en flygtaxi på mig som skjutsa mig till mitt hotell på Östermalm. Taxichauffören var jätte snäll och for lite extra vägar för att visa vart tvhuset var som jag ska till idag. For in på nå enkelriktad gata man inte ens fick köra på. Allt för att visa mig området och hur jag ska gå. Tyckte jag var så himla snällt av honom!  🙂 Han tänkte väl att jag var en förvirrad norrlänning som var i lite fel miljö 😂 Ja så känns det i alla fall. Stad är inte min rätta miljö. Men det är absolut trevligt med miljöombyte ibland. Kontraster i livet gör det aldrig uttråkade.

Hotellkorridoren gav mig lite The Shining känsla 😅 de är ju nästan så man ser tvillingarna framför sig. Haha

Screenshot_2017-03-18-13-06-45-1

Screenshot_2017-03-18-13-08-31-1

Väl på rummet kände jag hur hungern högg till.

Så jag gick ner till restaurangen och åt lite mat.

Screenshot_2017-03-18-13-09-46-1

Det smaka riktigt bra

Screenshot_2017-03-18-13-10-58-1

Var i valet och kvalat till om jag skulle gå ut och ta en öl på nåt mysigt ställe eller om jag skulle gå å köpa godis på Ica och lägga mig framför tvn.

Det visade sig att Ica hde stängt så det blev en irländska pub som låg just intill hotellet. Tog en öl men ångra att jag gick dit. Brevid mig kom en finsk gubbe som var så satans jobbig och påträngande ja ni vet en sån där full snuskgubbe som ska bjuda en på öl och hela världen typ.. Nej tack jag kan betala för mig själv säger man. Men han stanna kvar.. Japp så de var suck!  Nå var de gud förbannat att man aldrig bara kan få vara i fred. Ni vet man kollar ner i telefonen. Tittar bort. Svarar kortfattat på frågor. ALLT för att dessa män ska fatta vinkeln å dra. Men de gör dom inte.

Vad är de för fel?? Vad är de jag utstrålar som alltid får dessa gamla 40 års kris gubbar. (Även äldre) att komma fram till mig? Är de bara jag som upplever detta eller? Är int charmigt nånstans!  Man får helt enkelt skratta åt eländet. Trots att man blir förbannad.

Imorse låg jag extra länge i sängen. Gick ner och åt hotellfrukost och sen en dusch. Nu har jag checkat ut och sitter här i lobbyn och skriver i brist på annat.

Screenshot_2017-03-18-13-13-03-1

Min bil kommer inte och hämtar upp mig förän 14.45 och jag ids inte gå på stan å virra. Sitter här och känner lunget och laddar batteriet inför kommande inspelning i eftermiddag. Kommer bli spännande! 🙂

Mer kommer inom kort 🙂

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s