Kurs, möte, jobb, resa.

Hej på er!

Ja nu är det mycket..

En liten snabb uppdatering. Är så satans nervös inför morgondagens flygtur så jag måste försöka tänka på nåt annat nu.

Men ska försöka hålla mig kortfattad.

I söndags var det palt i byahuset. Då var var vi där och deltog i paltschvimmen!

Screenshot_2017-03-12-14-26-50-1Screenshot_2017-03-12-14-07-22-1Screenshot_2017-03-12-14-12-47-1Screenshot_2017-03-12-09-26-01-1

I måndags var jag på möte/träff med byggkvinnor i norr.

20170313_214610

Och förutom kondomer bjöds det på god mat. Jag fick träffa många härliga brudar. Ni vet såna där urstarka vikingabrudar med stjärnstatus. Känns som att jag passa in bra i de gänget. Haha! Nä men allvarligt. Riktigt roligt att få träffa andra tjejer i samma bransch, de är ju så få av oss så jag blev verkligen lycklig av att få träffa dom. Och få lite facklig info dessutom. Ser framemot nästa träff!  🙂

I övrigt har det varit jobb i vanlig ordning. Jobbar med en kanon bra kille! Intelligent och lojal. Som visade sig vara en släkting  (på väldigt långt håll) men ändå!  Älskar sammanträffanden! Ni vet när man börjar lära känna en person åså pratar man om allt mellan himmel och jord och så kommer sånt här fram. Underbart!

Höjdpunkten idag var ju när hans pappa kom och hälsa på. Jag var ovetandes om att det var hans pappa för jag har ju aldrig träffat han. Han kom och gaffla om att vi levde om, och han kunde inte sova och att vi jobbar svart. Haha!

Alltså jag hant ju tänka allt från irriterade granne till skatteverket innan jag sen såg att det var en skämtsam man som stod och drev med mig.

Han hade staplat upp släkt banden så jag fick se hur det hängde ihop. Jag älskar ju historia och släktforskning är verkligen nånting som jag skulle vilja ägna mig åt senare när tid ges.

I tisdags var vi på en liten mini kurs med Isola om hur man lägger platonmatta. För det ska vi göra nu i de tre lägenheterna vi är och bygger i.

20170314_140035

20170314_140031

Försökte suga åt mig som en svamp. Men imorgon ska vi göra praktik av teori så det ska bli spännande 🙂

Husbygget rullar framåt så ni vet.. Mer detaljer om de kommer i ett annat inlägg. Nu är jag för trött å jag skulle hålla mig kortfattad.

Imorgon är det fredag!! Äta ute med arbetskamraterna. Tänkte sluta lite tidigare. För min flygtaxi kommer och hämtar upp mig kl 16 å jag tänkte väl hinna göra mig hyfsat anständig. Sen är det en hel helg i sthlm som väntar med massor av spännande saker. Och jag ska få bo på hotell. Ensam!! Så ljuvligt med egentid. Sova hur länge jag vill helt ostört, hotellfrukost, träna i deras fina gym osv. Sen kommer det roliga med svt! Ser så framemot detta! Kommer bli så himla kul.

Om jag nu överlever flygresan vill säga..Huvva.  Nu var jag ju där igen. De jag skulle undvika att tänka på nu när jag ska sova. Bäst å slå på en podd och sova !

Tack å hej!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s