Hej på er!

Länge sen jag skrev nu. Har haft fullt upp med flytt och jobb på sistone. Nu mera bor vi i ett hus i Svartbäcken. Vi valde att flytta dit av praktiska skäl. För att komma närmare husbygget och Björns dagis som han ska börja på här i april.

Nämnde för länge sen att de var på gång nånting spännande. Det blev uppskjutet i framtiden just pga våran flytt osv. Men nu kan jag ju meddela att det är spikat att jag åker ner till stora människobyn nästa helg. Hit ska jag..

Screenshot_2017-03-10-20-29-40-1

Tvhuset i Sthlm Sveriges television.

Screenshot_2017-03-10-20-30-41-1.png

Blev kontaktad av en tjej från svt som hade läst min debattartikel jag skrev för nyheter24 angående min positiva syn på jakt och de nära samspelet med naturen osv. Den blev ju både risad och rosad. Men mest rosad av att bedöma från den positiva feedbacken jag fick efteråt. Ja och de ena leder till de andra.

Som detta nu.. Svt Story Edit heter det de jag ska vara med i. Olika människor med olika brinnande ämnen får en liten filmsekvens att få på ett kortfattat sätt tala för sin sak.

Jag blev mest förvånad när jag fick förfrågan för jag tänkte mest att Svt Story Edit handla om mer ”tunga” ämnen. Men de vill ha blandat av olika typer av ämnen och hade ingen från en jägares perspektiv så de lilla tomrummet ska jag nu dit och fylla ut. 🙂

Ska bli SÅ spännande ! Och de känns såklart väldigt nervöst också.  Men att få kliva in på tvhuset känns bara de spännande, intressant och ärofyllt.

Är otroligt tacksam att jag fått chansen till detta.

Flyg, hotell och taxiresor till och från står dom dessutom för. Och det är ju bra för annars hade jag nog inte haft möjlighet till att resa ner.

En kul kontrast i min vardag. Jag får återkomma när jag är påväg ner.

Måste blir bättre på att uppdatera mig här. Jag vet att ni är några som saknat mig och frågat efter mina blogginlägg. Men man måste ha inspirationen till att skriva också. Och den har varit ganska låg med allt annat som varit de senaste veckorna. Tiden har varit knapp och mitt fotograferande har blivit bortprioriterat då all min vakna tid har gått ut på att jobba äta och sova typ. Inte superspännande liv men så är de med livet. Dalar och toppar 🙂

Bjuder på en gammal bild på mig när jag sitter och skriver dagbok alà old school i farfars gamla jaktkoja.

Screenshot_2017-01-31-21-41-38-1.png

Trevlig helg!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s