Mot Jokkmokk!

Då var ytterligare en arbetsvecka gjord. I veckan har jag varit på entreprenadjobb på stadshuset här i Boden. Jag var först nervös att jag int skulle trivas där. Har ju bara varit på service. Men det var jätte roligt! Har ju fått jobba med riktigt bra folk så det gör ju såklart mycket.  🙂

20170201_125626

Så nu känns det trist att det är slut jobbat där för mig. På måndag blir det nytt jobb. Men det blir säkert också kul 🙂20170201_100523.jpg

I skrivande stund sitter jag på bussen påväg till Jokkmokks marknad. Passerar Voullerim nu och liksom förra året blir jag så imponerad av de vackra islyktorna dom har arrangerat längs hela byn och i varje snöhög lyser det upp vackra iskristaller i mörkret. Vilket jobb! Vilket engagemang. Jag blir så inspirerad till att göra likadant till nästa jul i Åskogen.

Tog en bild från bussen med mobilkameran bara. Int så snygg. Men ja ni fattar det är magiskt!

20170203_160721

Men som sagt. Snart är jag i Jokkmokk. 4 mil kvar. Jag ska bo hos min vän Lovisa. Det blir en festlig helg. Marknad,  mat, öl/minut å annat smått och gott 😉 vara social och ha KUL! Det är ju detta man ser framemot varje år. Underbart!

Screenshot_2017-02-03-16-20-41-1.png

Äntligen är vintermarknaden här. Hoppas jag träffar många härliga människor!

Nån av er som ska dit? Hoppas vi ses!

Hade fint!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s