Mat, svett och skratt i tårar

Wow vad första arbetsveckan gick fort! Hej bara så var det helg. I lördags åkte jag med några sköna lirare från Bodens gymnastiklubb/gymmix till Umeå.

screenshot_2017-01-29-17-04-28-1

Vi blev bjudna av Umeås gymnastikförening/gymmix på en hel helg med föreläsningar. Olika gympapass, god mat och fin gemenskap. Sjukgymnasten Ulrika Aasa föreläste och efter de så gympa vi. Åt lunch och hade ett stort buffébord med te/kaffe, frukt och gotta som det bara var att plocka av 😀

screenshot_2017-01-30-20-10-59-1

Här har ni Carola i rött som är passledare för energigympa på torsdagar som jag är passvärd för. Det är Antons mamma och min extramamma kan man säga 😀 Christin i svart. Hon leder latinogympa på tisdagar som också är ett otroligt roligt pass!

screenshot_2017-01-30-20-09-31-1

Har fått lov att dela några av bilderna som är Fathimas. Fathima är våran dansanta magrullande solstråle som håller i Shake & shape torsdagar och oriental finess på lördagar.

screenshot_2017-01-29-17-07-25-1

Några fler ledare är Rose-Marie som håller i yoga på onsdagar.

Christina håller i cirkelfys onsdagar och kom i gång gympan tisdagar.

Margareta håller i cirkelfys tillsammans med Christina och powergympa på måndagar.

Och så har vi ju sist men inte minst Ann Britt som varit gympa ledare i massor av år men i dagsläget är hon stand in ifall de behövs vikarie. Så otroligt spontan och rolig! Ja man får skratta. Och alla är verkligen så roliga att umgås med. Jag har skrattar jätte mycket i helgen åt allt och alla känns det som. Fantastisk stämning i gruppen måste jag säga 😀

screenshot_2017-01-29-17-10-07-1

Senare på eftermiddagen var de snabbt till hotellet för att snabbduscha och byta om för att sen befinna oss på en kinarestaurang för middagsbuffé inne i stan. 8 kvinnor hant allt de där under 1 timma! Asså det var inte illa tyckte jag 😂 med tanke på att vi virra runt där i stan en stund innan vi hitta restaurangen och parkering. Så tyckte jag vi gjorde de bra.

screenshot_2017-01-29-17-08-36-1-1

Och där var det ju bara att plocka på sig all mat man bara orkade. Vi skrattade så ljudligt i restaurangen att bordsgrannarna fick en anledning att vända sig om för att kolla in vad vi var för högljudda kärringar. Men vad ska man säga. Har man roligt så har man.

Sen for vi tillbaka till hotellet.

Söndagen startade vi med god frukostbuffé på hotellet och jagade silverfiskar med kameran. Haha! Låter inte fräsch jag vet. Men de låter värre än de faktiskt var.

screenshot_2017-01-30-20-07-27-1

Sen tillbaka till Umeå energi arena. Startade med Bollywood. Indisk dans. Det var nåt helt nytt för mig. Det var jätte roligt!! Men herregud så svårt de var! Sen var det ett yogapass. Och direkt efter de ett corepass.

Sen var det genomgång med Ulrika Aasa om rörlighet och stretch. Har varit intressant och lärorikt.

screenshot_2017-01-30-21-12-13-1

Jag har lärt mig mycket känns det som. Och mycket visste man sedan tidigare men fick som bekräftat ändå. Vi käkade lunch och hade utvärdering av helgen tillsammans med Umeågänget.

Sen reste vi hemåt igen.

Det har varit en intensiv helg men fullspäckat schema. Jag har fått lära känna människorna på gymnastikklubben bättre och även fått träffa många nya tack vare den här helgen.

Jag har som sagt fått lära mig nya saker. Fått inspiration att senare även jag bygga ihop och hålla ett eget pass i framtiden (om än de känns långt bort nu) det är ganska tidskrävande. Och tid har jag absolut inte förän huset är klart har jag sagt både till mig själv om alla andra.

Jag är en sån person som blir så entusiastisk och impulsiv så jag vill helst börja med alla möjliga projekt på en och samma gång. Så jag får bromsa mig själv lite ibland så man kan ro i land de projekt man påbörjat. Så det blir bra.

Jag har fått testa en helt ny dansform. Bollywood. Det var allt annat än graciöst från min sida. Men jag hade kul och det är huvudsaken.

Vi har fått svettas och äta som hästar av alla dessa buffér. Muskler har fått jobba. Men de muskler jag tror fick jobba mest den här helgen. Det var nog skrattmusklerna. Dom här brudarna jag har umgåtts med i helgen har vart helt sanslöst roliga att umgås med.

Skrattrynkor har varit väldigt aktiverade. Vi har i helgen pratat mycket om folkhälsa. Då pratas det oftast hur viktigt det är att man ska röra sig, hur och varför. Och det är väldigt viktigt om man vill leva ett rikt och långt liv utan krämpor. Men vi får inte glömma vikten av att kunna skratta och vara glada. Det är banne mig de viktigaste för ett sunt, långt och rikt liv.

Tackar för mig. Lev och må!

Godnatt img_20161205_120859

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s