Mellandagarna

Nu är vi i Svanis med Moa och Ante och givetvis barnen 🙂

Vi har skottat oss fram till eldstad, bastu, och dasset. Ätit hemmagjord bränd pizza och eldat järnet i stugan så fukten ska ut.

I skrivande stund sover barnen och vi njuter av tystnaden i skenet från kamin, värmeljus och fotogenlampa. Våra karlar har farit till stuggrannen på en grogg. Imorgon är det nyårsafton. Det har regnat hela dagen men imorgon har dom lovar bättre väder. Så märkligt de känns. Det är tredje året i rad de är plusgrader på nyår.

Dom här mellandagarna har jag gjort massor med roliga aktiviteter för Björn. I tisdagas var vi med Emma, Tobbe och Alma på badhuset. Björn var helt SJÖVILD! Kallsup efter kallsup men int skrämde de vett i pojken. Nej han bara skratta och klappa händerna i stor förtjusning. Ja han älskar verkligen att bada hemma i badkaret så ni kan ju tänka er på badhuset med alla dessa intryck. Det är verkligen jätte kul och se att han är så orädd i vattnet.

I onsdags så fick vi Jokkmokksbesök. Vi for med Lovisa och Vanja på Leos lekland och härja i flera timmar! 😀

20161228_131948

Sockerbarnen! 😍

20161228_105703

20161228_111039.jpg

Hyfsat trötta barn och mammor efter den här dagen. Var så länge sen vi sågs också. Så nästa vecka hade vi planerat att göra en dagstur till Jokkmokk och hälsa på dom. 🙂

Screenshot_2016-12-30-20-49-23-1.png

Igår var vi till Pagla med farmor och farfar. Moa, Ante och Åke. Invigde bobben och det blev en succé som jag väntat mig. Tur vi var många som kunde lösa av varande med att dra han upp för backen. Han skulle bara åka mera. Han hade knappt tid att sitta och fika i 5 minuter 😂 haha! Som de ska va med andra ord.

Screenshot_2016-12-30-20-48-45-1.png

Grilla korv och fikade lite överblivet julbröd till kaffet.

screenshot_2016-12-30-20-44-34-1

Det var varit en mysig vecka som bjudit på många familjeaktiviteter. Nu passar vi på. Nedräkningen till jobbet har påbörjat. Snart slut på mammaledigheten.

Nu ska jag nog ut och öva på att fota den här oändliga vackra stjärnhimmel vi har. Stjärnorna är liiite större här i Svanis än hemma faktiskt 😍

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s