Har jag berättat…?

Jag minns inte om jag berättat de här i nåt tidigare inlägg. För jag har nog varit lite hemlighetsfull innan de blev bestämt. Men de är inget som är hemligt nu.

Dom flesta vet redan om de. Men i februari flyttar vi till Svartbäcken i ett hus vi ska hyra av en vän. Det är nära till vårat husbygge och nära till förskolan Björn ska skolas in på. Då slipper vi byta förskola senare när vi är klar och har flyttat in till vårat hus.

Ja de blir en till flytt innan final destination 😄 men jag tror verkligen de här är bäst för oss alla. För nu bor vi 2.5 mil från bygget i en trång lägenhet med oproportionerlig hyra. Så de ska bli skönt att komma ut till byn. Ett steg närmare i rätt riktning 😉

screenshot_2016-12-14-15-05-21-1

Idag har de varit en riktigt dimmig och grå dag. Dimman har legat tät så man såg inte över till andra sidan byn från ”Söraheden” jag och pappa bestämde oss för att fara ut och åka skidor. Björn fick åka på ryggen. Men vi hant inte långt så började bindningen till pappas skidor att racka.  Så vi vända om igen.

screenshot_2016-12-14-15-01-11-1

Istället tog vi en promenad till mammas jobb. Tjuva oss en kopp kaffe och gick sen hemåt. Björn fick åka i pulkan och mysa i vokipåsen 🙂

2016-12-14-16-17-47

Morfar och Björn är så fina!

screenshot_2016-12-14-15-02-46-1

Jag har också fått ett spännande erbjudande. Det är fortfarande inte bestämt något eller spikat nåt så jag ska inte avslöja för mycket så här i början. Men känns det bra och jag bestämmer mig för att göra de här blir det en sväng ner till storstan. Det kan bli kul och som sagt väldigt spännande 🙂

screenshot_2016-12-14-15-06-17-1

I eftermiddag blev de lite trimning. De är ingen riktigt cockerspaniel klippning de här utan en snabb ekonomiklippning 😁 de blev ju bra ändå.

Pappan drog till Gällivare för ett litet ärende i jobbet så han blir sen hem. Jag måste nog ringa till Håkan och höra om de är dags att stycka ikväll eller om de går bra att rådjuret hänger en dag till. Ja så vi får se vad som händer ikväll.

Ha en fortsatt trevlig eftermiddag! 🙂

Om lenasoderberg

Jag heter Lena och är en tjej på 27 år. Jag och min familj håller på att bygga hus i min barndomsby Åskogen, 2 mil norr om Boden. Vi har en son född augusti -15 och är nu mammaledig. Men jobbar annars åt en byggfirma här i Boden. Mina intressen är friluftsliv av olika slag. Jaga, fiska, allt som har med naturen att göra! :), min familj och vänner, foto, pyssel och såklart min cockerspaniel pojke Charlie. Man kan säga att jag är en norrlandstös med skinn på näsan som gillar att bryta mot normerna :D Min blogg kommer mycket handla om det jag nyss skrev, Min vardag helt enkelt! :)
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s