Ljus i vårat hus

screenshot_20161119-170811

Imorse gav Björn oss sovmorgon till 08! Det är ju nästan så man får börja ställa larmet här ska de inte sovas bort hela dagen 😂 skämtosido det kändes bra!

Att få vakna upp till ett vitt vinterland kändes helt underbart! Så ljust och fräscht det blir. Men jag vågar än inte hoppas på att de är här för att stanna.

Idag har jag, Anton och våra pappor varit på bygget.

20161119_120213

Vi har satt in 6 fönster och reglat innertak i kök och vardagsrum.

screenshot_20161119-170549

Mormor har varit med Björn medans. När mörkret börjar falla blir de ett sånt vackert blått sken. Gick ut och fotade lite utanför huset. 

screenshot_20161119-171245

Jag blev nästan rörd i tårar när jag fick se de varma skenet som strålar ut från fönsterna vi just satt dit.

img_20161119_170255

Ljus i vårat hus! Så fantastiskt, så fint. Ser så hemtrevligt och varmt ut när man står så här utanför i den snötäckta skogen och tittar mot vårat timmerhus. Våran stolthet. Men oj så mycket de är kvar att bygga. Ibland ifrågasätter jag mig själv vad f*n man har gett sig in i. Men det kommer bli ett bra slutresultat 🙂

screenshot_20161119-170947

Vi har några fönster kvar att sätta in. Det tar vi på måndag. Och dom här stora när vi är 3 stycken att bära för dom väger som ett ton!

Nu är vi hos Moa och Ante och ska äta hemmagjord pizza. Imorgon ska karln jaga och jag ska sälja på julmarknaden i Åskogen. Hoppas på mycket folk! 🙂

Trevligt helg!

Om lenasoderberg

Jag heter Lena och är en tjej på 27 år. Jag och min familj håller på att bygga hus i min barndomsby Åskogen, 2 mil norr om Boden. Vi har en son född augusti -15 och är nu mammaledig. Men jobbar annars åt en byggfirma här i Boden. Mina intressen är friluftsliv av olika slag. Jaga, fiska, allt som har med naturen att göra! :), min familj och vänner, foto, pyssel och såklart min cockerspaniel pojke Charlie. Man kan säga att jag är en norrlandstös med skinn på näsan som gillar att bryta mot normerna :D Min blogg kommer mycket handla om det jag nyss skrev, Min vardag helt enkelt! :)
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s