Debattartikel – Jakt

Idag är min debattartikel med i Nyheter24. Och de har väckt många känslor. Som jag anade. Jaktdebatt är evighetsdebatt. Tack till er som har gett positiv respons. Det finns så många haters på nätet om man sticker ut hakan och gör sin röst hörd. Här nedanför kan ni i alla fall gå in och läsa artikeln om ni vill.

20161110_233947

Det är bra att tycka olika men ganska många av kommentarerna på Nyheter24 fb sida är otroligt otrevliga, okunniga och ja nån önskar till och med att jag blir ihjälslagen och fick likes på den. Usch! Man slutar aldrig förvånas över männsikor. Men som sagt så har det varit mycket positiva och stärkande ord också. Och de övervinner allt! 💖

Och de negativa elaka har blåst av mig helt nu. Jag tänker fortsätta med de jag gör. Vad tycker du om jakt? Är det onödigt? Tyck till 🙂

Godnatt!

 

 

 

Om lenasoderberg

Jag heter Lena och är en tjej på 27 år. Jag och min familj håller på att bygga hus i min barndomsby Åskogen, 2 mil norr om Boden. Vi har en son född augusti -15 och är nu mammaledig. Men jobbar annars åt en byggfirma här i Boden. Mina intressen är friluftsliv av olika slag. Jaga, fiska, allt som har med naturen att göra! :), min familj och vänner, foto, pyssel och såklart min cockerspaniel pojke Charlie. Man kan säga att jag är en norrlandstös med skinn på näsan som gillar att bryta mot normerna :D Min blogg kommer mycket handla om det jag nyss skrev, Min vardag helt enkelt! :)
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s