Tidningsrepotag och födelsedagsfirande

 

Igår (fredag) fyllde jag år. 25 igen! 😉 Jag och mamma bakade varsin tårta. Jag gjorde en smörgåstårta till bästa jaktlaget! Och den blev väldans populär märkte jag. He va jävlart tomt på fatet!

img_20161014_205059

Sen fick jag höra av en att han sett oss i tidningen. Ja men visst ja! De hade jag glömt bort när jag vaknade imorse. Så jag skynda mig ut till brevlådan och där fick jag se.

screenshot_20161015-215245

Hela fyra sidor (mycket bilder blev de) Så himla roligt! Jätte nöjd med reportaget. Dock fick Anton heta Viktor också. Så de ser ut som jag har två karlar 😉 haha! (Kan man få för många?) 😅 Skämtosido. Det var ett fint reportage och får man lov å vara lite osvensk och säga att man är stolt? 😀 är kul när de uppmärksammas det vi faktiskt gör. Har fått jätte mycket positiv respons från alla håll och kanter. Det är jätte roligt! Ni ska veta vad de värmer.

img_20161015_163718

Att vi faktiskt bygger hus på detta vis tycker folk är beundransvärt och udda. Jag förstår ju att de är de. Men jag ser de samtidigt inte så. Men de är väl kanske för att de här med timringar ligger mig så nära och har alltid gjort. Så de blir liksom självklart att bygga så då jag har snubblat runt över knubb där pappa har timrat hela mitt liv här i Åskogen. För mig är det så vardagligt att höra motorsågen muller och känna doften av färskt sågspån. Det är så delar av min uppväxt såg ut. 🙂

Tycker de var lite roligt att hon citerar mig att ”min värsta mardröm är att bo i ett sånt där vanligt hus” (typ älvbyhus) haha! 😂 värsta mardröm var väl å ta i. Men de kom spontant ut ur min mun och de kom med i texten. Menar inget illa om såna hus! Ville bara förtydliga de 🙂

screenshot_20161015-214703Imorse blev de givetvis jakt! Dimman låg tät. Jag prova locka lite men de hände inte så mycket. Det var kallt som satan så jag kände tillslut inte mina tår. Fruktansvärd känsla att sitta och frysa så där! Då satt de fint med smörgåstårtan efter de.

20161015_133814

Sen kom de lite folk på födelsedagsfika hemma hos mamma och pappa. Jag ville ha de så enkelt som möjligt och inte så mycket ståhej kring de hela. Så detta var lagom och bra. Jag hade ju dessutom planerat att ta ett eftermiddagspass också så jag skulle inte ha tid å ha öppet hus hela dagen 😁

20161015_140310

Kvällspasset var händelselöst så vi hoppas på nya friska tag imorgon! På måndag far vi till Ö-vik igen! De kommer bli massor med skoj! 😀

Men före de hoppas jag på att en tjur kommer förbi mig 😉

Vill också tacka alla innan jag avslutar de här inlägget för alla grattisönskningar och uppvaktning på min födelsedag. Det värmer så himla mycket i hjärtat ska ni veta! Tack!!

screenshot_20161015-080633

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s