Premiär på bockjakt

Godmorgon!

Vilken helg vi haft! Många skratt, ja vi har skrattat så vi har fått ont i magen.

Det blir alltid så när jag och min syster återförenas. Det var ett halvår sen sist vi sågs och nu har hon och pojkarna åkt hem till Ö-vik igen. Björn har fyllt 1 år. Det var ett jätte trevlig kalas med massor av släkt och vänner.

2016-08-12-19-19-14Tänk att de redan gått 1 år sen den här lilla buspojken kom in och vände upp och ner på vårat liv och hem 😅 det är helt klart det bästa som finns! ❤ även om han är jobbig ibland med sin starka vilja och hans bus så är det helt underbart såklart 😄

2016-08-12-19-17-19Som vanligt hade jag bakat en massa. Det blev 3 tårtor och 6 sortera bakverk.

På lördagen var jag mamma, syrran och våra barn in till stan. Käka lunch på restaurang och var för bli syrrans pappas grav och plantera höstblommor.

Söndag var vi alla syskon med familj och våran mamma på Leos lekland och härjade. Björn älskar bollhavet! Det är så kul att vara där och busa med han han blir så lycklig lilla hjärtat!

Efter Leos for jag på jaktmöte. Det börjar ju närma sig älgjakt nu. Men först är det ju råbock.

20160816_182328

Jag och min käraste ordnade barnvakt och gav oss ut på ett kvällapass.

Det blåste en del men solen värmde ändå

2016-08-17-07-12-02Så mysigt!

20160816_194756Sida vid sida. Jag är för alltid din och du min ❤

Jag lockade med lockpipan stod länge tyst och spanade över ängarna och skog kanterna. 

20160816_195815

Men det var tyst. Ibland tycktes jag höra och se saker. Men det var inget. När det blir långtråkigt tror jag ibland att hjärnan får för sig nåt är på gång bara för att man ska vänta ut lite extra och inte ge upp hoppet. Himmelen började rodna och sakta började fullmånen uppenbara sig för oss där vi stod mot höbalarna. Det var så vackert! Det var som ett plåster på såret när vi fick se de vackra naturskådespelet framför oss när ingen bock vågade sig fram. Synd jag inte hade med mig kameran denna kväll. Men de fick duga med mobilen.

2016-08-16-22-38-57

Nöjd med den fina kvällen gick vi tillsammans hand i hand hemåt igen.

Ikväll ska jag ut och locka igen tror jag. Fast ensam. För Anton skulle göra nåt annat ikväll. Hoppas på lika vacker kväll ikväll så ska jag inte glömma kameran.

Nu ska vi klä på oss och åka ut till Åskogen. Idag ska vi umgås med Emma och lilla Alma som ska vara i Hundsjö (grannbyn) hela dagen 🙂 blir nog en del kaffesump och promenad. Det ser ut att bli en fin sensommardag. Ha en fin dag allihopa!  Och ni som jagar. Skitjakt på er! 😉

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s