Sol, bad och stugmys

Vilken underbar dag det var igår. Jag mamma, Björn och min faster for till badstranden i Sörbyn. Där mötte vi upp Lisett som var barnvakt åt Neo. 

Var riktig behaglig temperatur i vattnet.  Vi var i säkert 4-5 gånger. Tog ett fika i deras café och bara myste på. Det kan ju vara sista versen på badväder. Vem vet?

Så när Björn somna i vagnen gick jag å mamma ner i vatten, låg och flöt och surrade. Så får vi plötsligt se en mink skutta längs strandkanten. Vi blev båda så förvånade. Andra på stranden såg den också. Den hoppa in i nå buskar där den gömde sig. Sen simmade den iväg under vattnet. Har aldrig sett en mink simmande i vattnet. Var så roligt att se!

Efter några timmar på stranden var de hem och packa för en helg i stugan i Svanis.

20160806_104756Att vakna upp till de här ❤ Det är så vackert här i Svanis. Igårkväll bastade vi. Jag gick ut på bastuverandan och ho-hoade. Det ekade så vackert mellan bergen. Vi tog ett sent kvällsdopp i sjön där dimman dansade så vackert i skymningen.

Idag har vi snickrat på de nya utedasset och nu efter lunchen ska vi måla de.

Trevlig helg alla!

Om lenasoderberg

Jag heter Lena och är en tjej på 27 år. Jag och min familj håller på att bygga hus i min barndomsby Åskogen, 2 mil norr om Boden. Vi har en son född augusti -15 och är nu mammaledig. Men jobbar annars åt en byggfirma här i Boden. Mina intressen är friluftsliv av olika slag. Jaga, fiska, allt som har med naturen att göra! :), min familj och vänner, foto, pyssel och såklart min cockerspaniel pojke Charlie. Man kan säga att jag är en norrlandstös med skinn på näsan som gillar att bryta mot normerna :D Min blogg kommer mycket handla om det jag nyss skrev, Min vardag helt enkelt! :)
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s