Mångubbens benvita glans

Tidigare i veckan var det fullmåne. Jag brukar inte ha koll i kalendern eller så när det inträffar. Utan jag råka upptäcka de till min stora glädje och förtjusning när jag var ute å fota när jag kom till detta kalhygge. Och ytterligare två älgar fick jag träffa. På samma ställe som sist. Dom stod där länge och tittade på mig och lyssnade nyfiket när jag sjöng 🙂

IMG_2119 (2)En ko med liten kalv
IMG_2127 (2)
Rallaroserna blomstrar praktfullt i sin glans, och fullt i blåbär finns det nu.
Det är healing för själen att bara få vara så här.
Jag har bara lite svårt för att ta mig hem när jag har dom här fina stunderna i skogen. Allt är så vackert och när jag fotar så är det som att jag tappar helt tidsuppfattningen.
IMG_2168
Och när jag går en liten bit så ser jag nåt ännu vackrare en bit längre bort. Och när jag gått dit ser jag nåt ännu mer fascinerande ännu länge bort å så håller jag på så där tills jag nästan inte vet vars jag är. haha!
IMG_2183 (2)
Men för att inte bli allt för sen hem å vara för trött dan efter så brukar jag försöka hålla mig i en rimlig area nära till bilen. För jag har så lätt för att vimsa iväg när jag väl börjar.
IMG_2181 (2)
I veckan har det varit riktig högsommar värme. Vi har varit och badat med Björn i Sörbyn och utebadet i campingen. Men där var de så stört mycket folk så dit vill jag inte mer. Sörbyn och Djuptjärn är så där lagomt tycker jag. 🙂
Nåt kvällsdopp fick det också bli i Grubban. Det var där pappa lärde mig simma när jag var liten. Har inte badat där på många år.
Och det är ett sånt bra ställe om man vill nakenbada för där badar nästan ingen så de är bra. Finns nog ingen skönare känsla än å bada naken! Alltså de är så fritt, naturligt och skönt å slippa äckliga badkläder som ändå inte sitter nå skönt.

IMG_2023 (2)IMG_2036Nu är denna vecka snart slut och nästa vecka bjuder på massor av soliga aktiviteter. Om ni undrar hur de går med husbygget kan jag säga att Antons semester är slut och han har börjat jobba i Gällivare så jag är själv nu. Alltså blir de svårare å bygga. Så vi tror nog vi ska leja bort takläggningen.
Skulle kännas befriande å bra!

IMG_2037 (2).JPG

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s