Allt har sitt slut

Då var denna vecka slut. Vi har haft hantverkarna hos oss som har hjälpt till med taket. För de har varit lite gormigt med vinklarna. Men nu är de klart och säkerhetsväven är på plats. Så nu kan vi börja regla taket.
Känns som en enorm lättnad att det inte står under bar himmel med tanke på vilka regndagar som väntar. Vårat kära hus har fått känna på nog med regn. Men nu är det slut med de!
Och i veckan har det varit både strålande solsken och åska. En riktig blandad kompott.
Tog bilen och for ut å fota sent igår kväll ända in på natten.
IMG_1936

IMG_1945

IMG_1932

Jag for runt i bilen, Karlavagnen surrade i bakgrunden, stanna till och tog lite bilder, for vidare mot Buddbyn och hämta upp Hanna och Christian som följde med på mina äventyr 😀 Men de blev inte så bra bilder när solen gick ner försvann de där magiska ljuset. Men det var ändå jätte trevlig å bara surra å dra en liten”byaragg” runt fina Buddbyn. Kan känna jag saknar att bo i den byn nu när vi bor i en lägenhet. Men jag saknar samtidigt inte huset vi hyrde. Det gick an på somrarna att bo där. Men värre var de på vintern.
IMG_1950

IMG_1959 I Buddbyn har vi många fina vänner. Och det var dit vi flyttade när vi bestämde oss för att bli sambos. Ett kallt hus som vi fick elda i flera gånger för att hålla de varmt och ha duschvatten. Ja de huset har många brister men vi var för nykära för att se dom bristerna. eller ens bry oss i de. Vi trivdes ändå så bra där tillsammans. Oj vad lyckliga vi var över att få tag i ett hus att hyra för att få prova på för första gången att bo i hus så där på landet. Och de huset var ju verkligen toppen läge. Inga grannar och omgiven av stora ängar och skog.
Jag har bara bra minnen från våran tid i Buddbyn. Och den byn kommer alltid få ha en plats i mitt hjärta även om Åskogen är byn mitt hjärta klappar lite extra för.
Men allt har sitt slut och ibland måste man gå vidare för man kommer ingen vart utan handling. Så då bestämde vi oss för att bygga eget.
Om än jag kan svära åt de där bygget för de känns så tungt och långt i framtiden innan jag kan ta vårat pick och pack å flytta från den här trånga lägenheten med min familj så får man trösta sig med att även denna tid har sitt slut. Men vi har hårt arbete framför oss till dess.
Men det kommer vara värt de i slutändan.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s