Midsommarnatten

Vackra midsommarnatt.

IMG_1647 (2)Det är väl på midsommarnatten man ska plocka 7 olika sorters blommor och lägga under kudden så kommer man att drömma om den person man kommer gifta sig med i framtiden. Det minns jag att jag gjorde varje midsommar när jag var liten. Men jag har inget minne av att jag  någonsin drömde om någon speciell. Förutom de sista året jag gjorde denna ritual då var jag 15 år och den natten drömde jag om en kille här från Boden som då var lite ”halv gangster” och absolut inget pojkvänsmaterial. Haha! Då vart jag lite rädd och sedan dess har jag slutet plocka blommor och lägga under kudden. Man vet aldrig vem man drömmer om. haha! lite vidskeplig är jag nog allt 😉 Men hur som helst så har jag ju Anton. Och om vi någonsin kommer gifta oss återstår att se. Men jag är väldigt nöjd med som det är. Så inga blommor under kudden i år heller! 😉

Har varit en fin dag och trevligt har vi haft de. Ska göra ett längre inlägg och lägga upp mer bilder imorgon.
Godnatt

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s