Midsommarnatten

Vackra midsommarnatt.

IMG_1647 (2)Det är väl på midsommarnatten man ska plocka 7 olika sorters blommor och lägga under kudden så kommer man att drömma om den person man kommer gifta sig med i framtiden. Det minns jag att jag gjorde varje midsommar när jag var liten. Men jag har inget minne av att jag  någonsin drömde om någon speciell. Förutom de sista året jag gjorde denna ritual då var jag 15 år och den natten drömde jag om en kille här från Boden som då var lite ”halv gangster” och absolut inget pojkvänsmaterial. Haha! Då vart jag lite rädd och sedan dess har jag slutet plocka blommor och lägga under kudden. Man vet aldrig vem man drömmer om. haha! lite vidskeplig är jag nog allt 😉 Men hur som helst så har jag ju Anton. Och om vi någonsin kommer gifta oss återstår att se. Men jag är väldigt nöjd med som det är. Så inga blommor under kudden i år heller! 😉

Har varit en fin dag och trevligt har vi haft de. Ska göra ett längre inlägg och lägga upp mer bilder imorgon.
Godnatt

Om lenasoderberg

Jag heter Lena och är en tjej på 27 år. Jag och min familj håller på att bygga hus i min barndomsby Åskogen, 2 mil norr om Boden. Vi har en son född augusti -15 och är nu mammaledig. Men jobbar annars åt en byggfirma här i Boden. Mina intressen är friluftsliv av olika slag. Jaga, fiska, allt som har med naturen att göra! :), min familj och vänner, foto, pyssel och såklart min cockerspaniel pojke Charlie. Man kan säga att jag är en norrlandstös med skinn på näsan som gillar att bryta mot normerna :D Min blogg kommer mycket handla om det jag nyss skrev, Min vardag helt enkelt! :)
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s