En lättnad suck

Jag är så himla glad! Pappa har piggnat på sig otroligt sedan senaste inlägg. Vi har hälsat på honom varje dag och det är nya framsteg hela tiden! Vilken lättnad. Han har haft tur i oturen kan man säga. Otur att han blev sjuk såklart. Men tur att propparna inte gjorde så han blev förlamad och annat. Han kan tala och gå å allt de där ! 🙂

Och imorgon blir han utskriven från sjukhuset. Han har de en del att öva å träna såklart. Och han får nu blodförtunnande medicin för att förhindra framtida proppar.

Min lilla pappa! Jag har varit så orolig. Men nu känns det mycket bättre när jag ser att han är sig själv igen. Han har bra grundfysik så därav dom snabba framstegen. Sen är han väldigt positiv nu och tjurig som han är så vet jag att han kommer bli återställd. Men som sagt. Långtidssjukskrivning och mycket rehab. Men detta kommer gå bra! Pappa är stark!

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till En lättnad suck

  1. Emma Juntti skriver:

    Åh vad roligt 💜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s