En piss dag som sluta bra

Idag har det varit en sån där… riktig skit dag rent av sagt. Jag har varit trött, inte haft den där sprudlande energin jag är van vid. Har inte känt någon inspiration till att göra nåt.

Och så missar jag denna vackra dag som hade kunnat bli en minnesvärd dag till att slösa bort den på att vara deppig å nere. Då blir jag ännu deppigare och arg!

Är sällan jag har såna här dagar. Men idag blev det så här. Bara å hoppas på att nästa dag känns bättre 🙂

 

Men! Mitt i matlagningen i den ganska så trista vardagen så ringer det en kvinna som undrar om dom hade kunnat få göra ett tidningsrepotage om vårat timmringsbygge. Hon hade gått in och sett bilder där i bloggen och tyckte det såg fint och intressant ut.

Så kuul!! Så nästa vecka kommer dom. Dock så glömde jag om hon var från Nsd eller kuriren 😂 jag blev så exalterad så jag glömde fråga innan samtalet avslutades. De enda jag vet är att dom kommer nästa vecka och det kommer vara med i en bilaga till någon utav dessa tidningar. En bilaga som handlar om hus och hem typ.. ja nu låter de som att jag är helt oengagerad som inte har koll på vilka det är som kommer.

Så är inte fallet. Jag är naturligtvis jätte glad att få vara med. Men jag vart nog så paff när hon ringde och jag var mitt i matlagningen och Björn rev ut köket samtidigt så jag missa halva hennes presentation. Haha!

Men de blir kul! Är lite små nervös faktiskt. Haha men det är ju inte tv tack och lov. För då var det NERVÖST! Så de kommer bara gå bra å bli kul. 🙂

Screenshot_2016-05-30-18-50-32-1

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s