Takstolsbygge

 

Idag har de varit perfekt arbetsväder. Ja i alla fall för oss som jobbar utomhus 😁

Vi har börjat bygga takstolarna nu. 7 st är gjorda. Och nu är det 10 kvar.

20160511_152037

Det blev inge mer uppmontering av timringen ikväll eftersom vi var kort om folk. Så vi ska göra det imorgon efter Anton slutat jobbet.

Björn har sovit ute i vagnen idag som vanligt. Han sover så himla gott utomhus. Han kan sova 2-3 timmar i sträck! 😀

20160511_151953

Det måste vara härligt att ligga där inlindad på en mjuk bädd och slumra till ljudet av alla fåglar som kvittrar nu, vinden som susar och de värmade solen. För visst har vi haft en fin maj månad så här långt? 🙂

Vi fick ju nys om skruv som skulle säljas från nån konkurs. Så vi kom åt dessa Arvid Nilsson. Köpte 7000 skruvar för 2500 kr. Tycker det var ett bra pris!

20160511_144843

För en del skruvande kommer det ju bli. Jag märker bara takstolarna nu. Herregud vilket skruvande! Tur vi köpte en ny hitachi. Den går som en dröm. Stark och lång batteritid. Men jag har alltid tyckt dom är fina skruvdragare.

Ola på samhällsbyggnadskontoret kom förbi bygget ikväll. Jag var inte där då. Men pappa ringde och berätta att han godkände både timringen och takstolar. Hehe de var väl tur va? 😉

Måste säga att jag är himla nöjd med samhällsbyggnadskontoret i Boden. I alla fall Ola. För det är ju han jag har haft kontakt med under denna tid och fört dialog med. Så himla trevlig och tillmötesgående.  Jag har haft mycket hjälp av Ola och han är verkligen engagerad och intresserad av vårat bygge. Dom anda är säkert också bra. Men jag tror jag ändå fick den bästa 😄 det känns som de i alla fall.

Nu ska jag sova.

Godnatt!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s