Underbara september

image

image

image

Två helger har vi jagat och det har flytit på bra tycker jag. 🙂
Men sen kan man ju fråga sig hur det går för hundsjöborna, vet dom mark gränserna ?!  deras förklaring till varför de låg slakt rester på våran mark var minst sagt konstig fick jag höra 😉

Hösten så här långt har varit ovanligt varm och solen har skinit nästan varje dag. 🙂
Upptäckte att blommor som bla midsommarblomster m.f som blommar på försommaren har blommat upp på några få ställen i omgång nr 2 ! Har aldrig varit med om de förut.  Eller åtminstone inte tänkt på de innan.

image

image

Dom som vi byggde bastu åt tidigare ville vi skulle regla upp golv och tak samt sätta in dörrar och fönster också. Så det har vi pysslat med i veckan. Charlie har givetvis varit med. Men också mamma å pappas lill råtta Kajsa. Och dom har verkligen levt rövare!

Snart är de helg och jag längtar som vanligt!  🙂 september är den bästa och vackraste månaden på hela året!  Allt är så sagolikt vackert ♥

Om lenasoderberg

Jag heter Lena och är en tjej på 27 år. Jag och min familj håller på att bygga hus i min barndomsby Åskogen, 2 mil norr om Boden. Vi har en son född augusti -15 och är nu mammaledig. Men jobbar annars åt en byggfirma här i Boden. Mina intressen är friluftsliv av olika slag. Jaga, fiska, allt som har med naturen att göra! :), min familj och vänner, foto, pyssel och såklart min cockerspaniel pojke Charlie. Man kan säga att jag är en norrlandstös med skinn på näsan som gillar att bryta mot normerna :D Min blogg kommer mycket handla om det jag nyss skrev, Min vardag helt enkelt! :)
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Underbara september

  1. Kent Åsberg skriver:

    Som vanligt fantastiska bilder, Lena! Kul att följa Dig på Dina äventyr ☮ ♥ ☯

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s