Semestern slut


Detta är ett inlägg som är några veckor gammalt som legat i utkorg som jag glömt publicera.

***********************************

Nu är min semester slut.
Vi var i norge en vecka hela familjen å fiska å surfa på vågorna. 😛 var inget vidare väder. Regn och blåst varje dag mer eller mindre förutom sista dan.
Vi har fått en del fisk. Årets rekord var Antons torsk på 10,5 kg. Bräckte syrrans torsk på 8 kg 😉
Sett geirangerfjorden som var helt makalöst galet vackert! Jag fick gåshud ! Tog även trollstigen tredje gången ;P Håkan och Carola hade inte upplevt de så vi tog med dom dit. 🙂 Här kommer lite norge bilder.

Väl hemma har vi bara tagit de lugnt. Hälsa på kusinen i deras stuga, bada å grilla. Syrrans ungar har varit uppe på besök så vi har haft kvalitets tid med dom.
Min bästa kompis har ju gift sig med sin älskade. Det var det vackraste mest tårfyllda bröllop jag varit med om! Så fint! Nu vill ju jag också gifta mig! Faaan!! ;P
Vi har också varit till stugan å haft de gött. Fiskat och fått stora fina abborrar. Öva skytte för första gången i år. Gick si så där. Blir och öva mer innan älgjakten. Det börjar ju närma sig nu! 🙂
Hoppas alla har haft eller har en bra semester! 🙂 puss å kram! 😉

Om lenasoderberg

Jag heter Lena och är en tjej på 27 år. Jag och min familj håller på att bygga hus i min barndomsby Åskogen, 2 mil norr om Boden. Vi har en son född augusti -15 och är nu mammaledig. Men jobbar annars åt en byggfirma här i Boden. Mina intressen är friluftsliv av olika slag. Jaga, fiska, allt som har med naturen att göra! :), min familj och vänner, foto, pyssel och såklart min cockerspaniel pojke Charlie. Man kan säga att jag är en norrlandstös med skinn på näsan som gillar att bryta mot normerna :D Min blogg kommer mycket handla om det jag nyss skrev, Min vardag helt enkelt! :)
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s