Sommar!!! :)

Nu är det sommar! ! 🙂
Det har varit rekord varmt här i norrbotten i maj månad. Häggen håller tyvärr redan på att blomma ut. Rabarberna jag upptäckte vi hade på gården har växt fram en bra bit. Ja man är inte riktigt van denna värme. För 6 veckor sen körde vi ju skoter 😛
Känns långt bort nu.
Här bjuds på lite sommar bilder. De flesta tagna där vi bor.

image

image

image

image

image

image

image

image

Känner mig som världens lyckligaste tjej!  🙂

Om lenasoderberg

Jag heter Lena och är en tjej på 27 år. Jag och min familj håller på att bygga hus i min barndomsby Åskogen, 2 mil norr om Boden. Vi har en son född augusti -15 och är nu mammaledig. Men jobbar annars åt en byggfirma här i Boden. Mina intressen är friluftsliv av olika slag. Jaga, fiska, allt som har med naturen att göra! :), min familj och vänner, foto, pyssel och såklart min cockerspaniel pojke Charlie. Man kan säga att jag är en norrlandstös med skinn på näsan som gillar att bryta mot normerna :D Min blogg kommer mycket handla om det jag nyss skrev, Min vardag helt enkelt! :)
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Sommar!!! :)

 1. sm7cth skriver:

  Så bra Ni har det däruppe!
  🙂
  Kent

 2. Henrik Persson skriver:

  Härliga bilder! 🙂 Det går fort med alla växter när värmen väl kommer.
  Men myggen och knotten hade jag klarat mig bra utan 😛

 3. Henrik Persson skriver:

  Bilderna på dig är inte bra för mig, dom är fängslande! Fastnar på dom ett bra tag varje gång jag scrollar neröver på sidan. Det är sjukt, aldrig varit med om nåt liknande! Skäms över det då jag har tjej. Kan du försöka göra dig lite mindre jättevacker på foton? 😛 Nej, jag får skärpa till mig helt enkelt och bara fokusera på det som du skriver om. Är väldigt trevlig läsning här varje gång du gör ett nytt inlägg. Men det måste ju finnas många fler som sett dig som råkat ut för samma sak som jag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s