Snart är de jul igen!! :)

Hejsan!
Full rulle har de varit för mig som många andra.
Förra helgen var vi ut å käka middag å såg sen the hobbit på bio. Helt okej! Förutom att jag har svårt å sitta still i tre timmar! :S
Bakat julgodis och saffranskakor.
Hade mina närmaste tjejkompisar på lilla julafton i onsdags. Drack kaffe och glögg. Och frossa i oss godsaker å tjattra på som vanligt 😉

image

image

Så har vi köpt en julgran. Den är såå fin! Jag och Anton klädde den här i veckan. Roligt samarbete vill jag lova 😉
Nu står den här i vardagsrummet så stor och ståtlig och doftar så gott! 🙂

image

Julklappsinslagning osv…
Igår skulle ju jorden gå under.
And am still alive! 😉 tänka sig. Nästa jorden går undet hysteri kommer väl om si så där 10 år igen.

image

-33 visar termometern i Buddbyn idag. Burr! Men vi har varit ute på lite sista minuten ärenden som dom flesta idag. Men usch man vill hellst bara stanna inne under filten å en bra film/bok såna här dagar.
Himlen var mycket vacker idag dock. Så jag sprang ut för å fånga dessa vacka bilder utanför huset 🙂

image

image

Igår for jag förbi Sörbyn på lite kaffehäng hos Annie. 🙂
Och sen på kvällen var jag med Moa och Lissan. Satte i löshår på mig å färga håret på Lissan. Drack både vin å glögg å hade mys tills Moas karl kom instömlanden efter en kväll på farmen ;P haha den mannen säger verkligen roliga saker i fyllan!
Imorgon kommer syrran, stefan å kidsen upp från ö-vik. Som jag längtar!! 🙂 kommer bli uppesittarkväll hemma i Åskogen som vanligt 🙂
Önskar er alla en riktigt god jul! 😉

image

Om lenasoderberg

Jag heter Lena och är en tjej på 27 år. Jag och min familj håller på att bygga hus i min barndomsby Åskogen, 2 mil norr om Boden. Vi har en son född augusti -15 och är nu mammaledig. Men jobbar annars åt en byggfirma här i Boden. Mina intressen är friluftsliv av olika slag. Jaga, fiska, allt som har med naturen att göra! :), min familj och vänner, foto, pyssel och såklart min cockerspaniel pojke Charlie. Man kan säga att jag är en norrlandstös med skinn på näsan som gillar att bryta mot normerna :D Min blogg kommer mycket handla om det jag nyss skrev, Min vardag helt enkelt! :)
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Snart är de jul igen!! :)

  1. sm7cth skriver:

    Häftig norrlandsbrud med norrskenet strålande ut i en ljus krans runt det vackra huvudet!

  2. Henrik Persson skriver:

    Go Jul!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s