En skräckslagen morgon!

Igår morse fick jag en morgon jag sent ska glömma.
Vakna av att en bil körde in på gården och Charlie blev skogstokig.
Kasta in mig i morgonrocken och skulle gå och öppna för den okända mannen som stod där ute och knacka. Men låset hade typ fryst fast. Jag försökte men all min kraft + lite till. Skrek till han. Jag får inte upp dörren! Jag ska pröva källar ingången. Sprang ner å skulle få upp den dörren också men tror ni de gick?
Paaaanik! Jag kommer inte ut ur mitt eget hus och jag kan inte göra nånting. Springer tillbaka till hallen och ropar och den okända mannen stod kvar snällt och vänta 😛 haha ja jag försökten och försökte men det gick verkligen inte å låsa upp dörren! Jag ropa på mannen att gå till fönstret så skulle jag kasta ut nyckeln å så får han prova om de går enklare låsa upp dörren med nyckel utifrån. Hoppas nu jag åtminstone lyckas öppna fönstret utan att de också blir kaos 😛
Fönstret gick fint att öppna och den okända mannen jag får möta yrvaken med håret åt alla håll och halvt panikslagen möter mig med ett brett leende och tar nyckeln å tillslut kom han in. Då slog de mig. Vem fan var denna man nu då? Och vad ville han mig. Hade ju som glömt bort de av ett minst 10 minuter av kaos med dörrar som inte gick å öppna osv. Ja men de var ju sotarn!. Hahaha
Jag visste inte du skulle komma idag? Jaja stig på gör ditt jobb.
Sen sprang jag runt halva huset och leta kläder. 😛
Sen var jag lite upprörd på klant Anton som glömt meddela mig detta. Haha! Varför händer alltid alla pinsamheter just mig? ;P
Nåja tur han kom och skulle sota just den dagen annars hade jag ju inte kommit ut som normalt folk!
Sotarn rädda mig! 😀
Denna morgon kommer jag inte.glömma, säkert inte han heller 😉 haha.. Nåja skulle bara dela med mig av denna roliga historia 🙂

image

Ha en bra lucia dag! 🙂

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till En skräckslagen morgon!

  1. sm7cth skriver:

    Rolig historia, Lena!
    Ha de’.

  2. Henrik Persson skriver:

    Haha!! xD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s