Vårat mysiga kök :)

Hej hej!
Nu har vi gjort klart köket så långt vi kan. Dom hade slut av panellister så de saknas litegrann. Men de stora hela är klart och jag är så nöjd! Panelen och tapeterna blev SÅ fint i detta gammeldags lant kök 🙂
Före

image

Efter

image

image

image

I lördags var vi med våra föräldrar på julbord på min gamla skola i Skogså. Det var det godaste julbordet jag någonsin ätit! Och allting hemlagat 🙂
Andra advent är vi inne i nu. Idag har jag tagt ledig från jobb och ska med mamma på storheden och in till luleå stad och göra bort alla julklappar 🙂
Sen hoppas jag att jag hinner med lite lussebak också 🙂

image

Längtat tills syrran och alla kommer upp till jul. Jag saknar er jätte jätte mycket.
Men snart ses vi igen 🙂

Om lenasoderberg

Jag heter Lena och är en tjej på 27 år. Jag och min familj håller på att bygga hus i min barndomsby Åskogen, 2 mil norr om Boden. Vi har en son född augusti -15 och är nu mammaledig. Men jobbar annars åt en byggfirma här i Boden. Mina intressen är friluftsliv av olika slag. Jaga, fiska, allt som har med naturen att göra! :), min familj och vänner, foto, pyssel och såklart min cockerspaniel pojke Charlie. Man kan säga att jag är en norrlandstös med skinn på näsan som gillar att bryta mot normerna :D Min blogg kommer mycket handla om det jag nyss skrev, Min vardag helt enkelt! :)
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vårat mysiga kök :)

  1. Lussekatterna hinner Du väl med?
    🙂

  2. Henrik Persson skriver:

    Men jävlar vad snyggt de blev!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s