Lördag mys

Då var det lördag. Tog en skön sovmorgon. For sedan till åskogen och hämta kap och gir sågen. Har inte målat färdigt allt än. Skulle egentligen göra de idag men jag hamna i annat. Men charlie och lilla kajsa har i alla fall fått busa tillsammans en stund. 🙂
Var på aktion förra lördagen och fynda ett köksbord med fyra stolar och en byrå bla. Vart riktigt nöjd med de! 🙂 men skulle behöva ett vitrinskåp till vardagsrummet också. Men man kan ju inte få allt på en gång. Vissa delar av huset har jag pysslat och fått till riktigt fint och mysigt medan andra delar är instuvade i kaos i olika hörn. Haha!  ni kanske själva känner igen de när man är nyinflyttad. Men här är byrån jag fyndade på aktionen förra helgen.

image

ikväll är det en lugn kväll. Pojkarna sover sedan länge och uppe i natten sitter jag här själv med tända ljus och lyssnar på husets alla ljud. Det blir verkligen mörkt här ute när solen går ner.

image

Hitta en gammal ljusstake som är från ett arvegods. Tyckte den passa in bra 🙂
Imorgon får vi besök av tobbe, emma, per och hanna. Det ska bli kul. Dom har ju inte fått se huset än. Nä nu blir det sängen. Godnatt på er !

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s