Mitt i flyttkaoset

image

Då bor man i hus då! 😉
Ni kan tro jag är lycklig att ha nåt eget å slippa bo hos mina föräldrar.
Men jag måste tacka dom för denna period jag har gjort de. Dom är ju bara bäst min mamma och pappa 🙂
Bilden ovan tog jag från köksfönstret i tisdags. Vakna upp helt överlycklig när jag ser ut genom fönstret att de är helt vitt och grannt. 🙂
Har varit så jävla mycket i min vardag på senaste tiden så jag har inte hunnit nåt annat utöver de. Men ska ändå försöka uppdatera mer och lägga upp mer bilder från huset åde. Men just nu är de bara en enda röra. Hehe ska lägga vit bröstpanel och upp med nya tapeter i köket också. Kommer bli så jäkla fint!

image

Men än som sagt mer info och bilder på den nya bostaden senare 🙂
Ha en trevlig helg!

Om lenasoderberg

Jag heter Lena och är en tjej på 27 år. Jag och min familj håller på att bygga hus i min barndomsby Åskogen, 2 mil norr om Boden. Vi har en son född augusti -15 och är nu mammaledig. Men jobbar annars åt en byggfirma här i Boden. Mina intressen är friluftsliv av olika slag. Jaga, fiska, allt som har med naturen att göra! :), min familj och vänner, foto, pyssel och såklart min cockerspaniel pojke Charlie. Man kan säga att jag är en norrlandstös med skinn på näsan som gillar att bryta mot normerna :D Min blogg kommer mycket handla om det jag nyss skrev, Min vardag helt enkelt! :)
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Mitt i flyttkaoset

  1. Kent Åsberg skriver:

    Avis! Fantastisk natur Du har landat i, Lena!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s