Nordnytt och jag :)

Då var det äntligen här.
Reportaget som Nordnytt kom och gjorde med oss för ett par veckor sen. Sänds på svt ikväll kl 18.10, 19.15, och 23.30 osv osv..

Vakna av ett sms imorse där de stod att jag setts i tvrutan.
Jag minns inte sist jag hoppa upp ur sängen så snabbt. Sprang och kolla in deras hemsida för å se. HAHA!
Man är ju inte direkt mediatränad så jag var orolig för att jag skulle ha gjort bort mig eller nåt. Men ICKE!! Jag är sjukt stolt och har inget att skämas över tycker jag. Var ju ett bra reportage och jag ser ju helt normal ut. Haha 😉
Man är väl alltid självkritisk.
Men jävlar vad jag pratar brett tycker jag! Jag upplever inte mig själv prata brett men de hörs ju tydligt i tv att man är från Norrland 😉
Dock inget jag heller skäms över! snarare tvärt om! Jag älskar där jag kommer ifrån. Min dialekt, Min barndomsby, alla människor här uppe.
Helt fantastiskt. Skulle aldrig svika Norrland! ❤
Har fått mycket positiv respons idag och det är så himla kul! 🙂
Ni är guld.
För er som inte bor i Norrbotten så kan ni se detta i alla fall.
Klicka på länken nedanför så har ni de 🙂

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/nordnytt/kvinna-i-mansdominerad-bransch

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nordnytt och jag :)

 1. Kent Åsberg skriver:

  Fint reportage, Lena!

 2. Henrik Persson skriver:

  Det där gjorde ni väldigt bra:)! Imponerad över hur duktiga ni var på att prata framför kameran. Har gjort det en gång och jag vantrivdes nå så in åt helvete:P! Var i Slovenien så det blev på engelskvärmländska och kompisar tycker att min engelska låter så här http://www.youtube.com/watch?v=gsxi7sbQGyI .
  Som tur var så hade jag ett antal öl i kroppen, så jag höll mig ganska avslappnad.
  Jävligt gött att höra eran dialekt.
  Tycker att det ska höras vart man kommer ifrån och ni norrlänningar pratar så är det väldigt behagligt att lyssna på. Om en telefonförsäljare ringer som är från Norrland så orkar man ju faktiskt lyssna på vad dom säger, plus att jag känner större förtroende för dom än stockholmare, skåningar och annat som oftast även pratar så fort att jag inte har en aning om vad dom egentligen vill.
  Fascineras över hur en så otroligt snygg tjej kan stå med båda fötterna på jorden och leva så jordnära. Skönheter brukar ju bli divor för att dom själva vet att dom ser bra ut och vara allt annat än jordnära. Jag ser det som ett tecken på klokhet att du formats till den du är.
  Det är ju ens val och handlingar i livet som gör en till den man är.

  Kan ju ha fel då jag inte känner dig, men efter att ha läst här på bloggen så har jag fått den uppfattningen om dig…… och jag tror inte att jag har fel:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s