bla bla bla..

God kväll!

Snart är de uppehåll i älgjakten så nu gäller de å ligga i med lockandet.
Var ut igår men de var STENDÖTT!
Men denna lilla krabat kom och levde om 😛
 

Nu är vi ju klar i Vittjärv med upp montering av timmerstommen.
Så här blev resultatet. 🙂
Hur går de med lilla valpen då?
Jo de går fint! Hon och Charlie busar och härjar på. Hon drar han i öronen (vilket är roligt eftersom dom är så långa och intressanta) Haha! 🙂
Sen drar hon gärna han i svansen och Charlie gubben finner sig i allt!
Dom är ensam några timmar ibland och de går jätte fint när Charlie är barnvakt åt henne. Hihi!
Sen kissar hon inne ibland men oftast gör hon sina behov ute .
Måste bjuda på en bild på dom.
Lyckades fånga denna bild då Charlie ser helt galen ut ! 😛

Ikväll har jag och mamma haft pälsvård på båda hundarna. Och dom blev såååå fina så! 🙂
Jag har inte så mycket mer att berätta nu tror jag..
Bjuder på en sista bild, tagen på våran gård.
Behöver jag säga varför jag älskar september?

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till bla bla bla..

 1. Jennybenny skriver:

  Åhh…jag vill också se när kajsabajsa sliter i challeballes öron!!

 2. sm7cth skriver:

  Fantastiska bilder, Lena – om 50 år sitter Du och tittar på bilderna och tänker – visst har jag fått se Stockholm, London, Paris och New York samt Kapstaden, men vilken tur, att jag inte flyttade ifrån det här till någon förpestad storstadshåla som Stockholm…
  ☮❤

  Kent

 3. Henrik Persson skriver:

  Lockjakt på älg låter intressant. Kan vara trevligt att få en ekorre på besök när det för övrigt är dött i skogen. Timmerstugan kommer nog bli väldigt fin när den blir helt färdig och platsen där den ligger verkar ju inte kunna bli så mycket bättre. Jag får ta och skaffa mig en fin tomt och beställa en timmerstuga från er:-P. Att ha en timmerstuga på en fin plats, det är sånt som man kan gå och dagdrömma om. Vet om en som ligger otroligt fint och jag ska göra allt vad jag kan för att den en dag ska bli min;-).

  Roligt att se att hundarna trivs med varandra och har så kul ihop:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s