Svar på kommentar

Måste börja med ett svar på kommentarer jag fått ev någon där ute.

Vilken otrolig tjej du är! Kunde inte släppa “hon med motorsågen” som jag såg i en tidning häromdagen, så jag hamnade tillslut här . En tjej som man här kan läsa om som älskar jakt, fiske,naturen och väljer att bo på landsbygden. Håller med dig helt och hållet, jag vill också bo på landsbygden och jakt och fiske är det bästa man kan ägna sig åt! Sådana som du växer inte på träd. Att du sedan har ett utseende som är väldigt få förunnat gör dig bara unikare.

Roligt att läsa din blogg och se att det finns tjejer som du.
Vill även önska dig lycka till med jakten….. eller rättare sagt “skitjakt” på dig;)

Naaaaw! 🙂 vad glad jag blev när jag fick denna kommentar.
Ni ska veta att de är så jävla roligt när man märker att folk där ute uppskattar de man gör. Det får en att bara vilja fortsätta i all oändlighet.
Var en smickrande kommentar och jag tackar som ödmjukast för de! 🙂
Och skitjakt tillbaka till dig! 😉

Roligt med valp:). Det är full fart tills dom somnar, men sen börjas det om igen. När dom blir lite äldre sen så är det mest bara full fart och vid en del tillfällen så hade det ju varit skönt om det fanns en off-knapp på dom;).

Dig är det också full fart på ser jag:).
Fina saker ni gör i trä. Smart konstruktion på stolarna, jag kanske skulle ta och prova å såga mig en sån. Är fortfarande lika fascinerad av dig och det är roligt att läsa om dig och din vardag med alla trevliga sysselsättningar, fastän att jag inte känner dig. Avundsjuk blir jag också! Ditt jobb verkar vara väldigt bra och det måste vara kul att skapa egna saker. Till skillnad från mig som jobbar på sågverk. Oftast så vill väl folk ha husen på fina platser också, så ni får väl ofta en fin arbetsmiljö när ni sätter upp dom? Hugga timmer också, det är ju skitkul!

Sen så får ju jag vänta ett tag till på älgjakten, så att läsa att du har jagat älg har gjort min längtan ännu större.

Tack för att du delar med dig av din vardag i din blogg som är väldigt trevlig att läsa i.
Hoppas du skriver snart igen:)

Kul att du gillar min blogg! 🙂
Pallarna du ser på bild har tyvärr inte jag gjort utan de är min pappa. Så jag har inte testat göra såna ännu. Men testa gärna du dom är sågade i ett stycke.
Ja jag trivs väldigt bra med mitt jobb! det är fritt och varierande.
Men det känns som att man aldrig kommer bli fullärd inom detta 😛
Och fina arbetsmiljöer har vi oftast. Dock kan de bli drygt på vintern när det är kallt. Då är man bitter! haha Men bortsett från de så är ju allt jätte bra.
******************************
Nog om de!
Idag har vi varit i Vittjärv och fortsatt montera upp timringen.
Men idag med hjälp av kranbil. Har varit en solig och vindstilla dag så det har varit en ren fröjd att jobba!
Sen är de kul att samarbeta med andra.
För oftast är det bara jag och pappa som kämpar på.
Vi gör klart stommen på måndag.
Här kommer före/efter bilder

Igår stycka vi kött och packitera till sena kvällen.
Baksidan med jakten! Men oj så bra de känns att få fylla frysen till mor och far. Det är ekologiskt, nyttigt och jävligt gott med viltkött!
Tänk om alla hade tillgång till denna lyx! Men man måste ju ha intresset också. För det kommer inte serverat på silverfat direkt hehe!
Imorgon blir de upp tidigt som alla helger. Ut och jaga, hoppas hoppas hoppas de händer nåt skoj på mitt pass!
Har inte hänt så mycket action för mig i år. Jämnfört med förra året då jag fick skjuta 2 älgar. 🙂 Men skam den som ger sig!
Men jag förstår ju också att alla år kan ju inte vara guld år för mig heller 😉

Sen hant jag ju med en shoppingsväng till Lule igår på dan. Pga detta!

Vi hant bara komma ut till skogs där vi skulle hugga timmer till min stuga så hör vi ett pysande ljud. Jävla skit!
Var bara att vända hem innan all luft hunnit ut. De var den dagen de!
Så tur i oturen blev jag ledig och försvann till Luleå och brände pengar.
Motivation: Ny lön på tisdag. Jag måste unna mig nåt fint!

Ja man är ju trots allt en flicka ! Tro de eller ej men när de kommer till kläder och skönhet är jag riktigt ”tjejig” 😉
Hoppas alla får en fin helg!
Det ska jag ha 🙂

Btw! Jag vet ju inte vilka som läser detta. Men finns de funderingar/frågor som ni vill ställa , om mig eller mitt jobb, vad som hellst! så bring it on! jag ska svara så gott jag kan. Och ni får vara anonyma också. =)
Hej så länge!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Svar på kommentar

 1. Henrik Persson skriver:

  Oj…. blev chockad och lite lätt generad nu när jag kollade in här.
  Blir väldigt glad över att se att det jag har skrivit har blivit såpass uppskattat av dig:-).
  Jag är även väldigt glad över att jag såg framsidan på den där tidningen som låg på ett bord, så att jag sen med lite letande hittade hit. Känns knäppt att de blev så, men det blev ju bra:-P.
  Jag får nog ta pallen som ett framtida projekt, då jag har tagit på mig röjning som jag helst skulle vilja vara klar med innan vintern. Men jag ser fram emot att prova på det:-).

  Kul att höra att du trivs med ditt jobb. Som tjej så krävs det nog att man är som du också för att klara av det jobbet. Fullärd blir man nog nästan aldrig på nåt jobb och du har väl inte timrat så länge så länge heller? Kanske inte ens din pappa skulle vilja säga att han är helt fullärd för det finns nog oftast detaljer man kan bli bättre på även om man hållt på med yrket under en lång tid och är duktig på det man gör.

  Haha, fick en bild i mitt huvud av dig som bitter ute i vinterkylan:-D.
  Du skulle ha sett den, för den var rolig;-)!
  Där har du ett minus med ditt jobb. Men tur är väl kanske det, tänk så bortskämd du skulle bli annars om allt bara var bra;-) haha.

  Ha de bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s