Sommar!

Hejsan!
Sommarn har ju varit ett tag men nu har jag en veckas semester.
Pappa åkte iväg på sin cykelsemester i morse. Ner till Vindeln är målet och sen cykla hemåt.

Fattar inte hur han orkar! Själv ska jag slappa.
Har ju redan haft en vecka i juli. Då vi var i Norge, har inte bloggat nåt om de, men lagt upp otroliga bilder från våran semester på min facebook.
Här bjuder jag på EN bild från Norge

Har många andra Norge bilder jag vill dela med mig av med de får bli till en annan gång 🙂
I sommar har det timrats som aldrig förr under mina två år På Nallebohus, det är nånting helt nytt och de har inte varit lätt alla gånger. Men de tar sig! 🙂 Pappas tålamod har trytit några gånger och vi har haft våra gräl. Men tur vi kan rensa luften på våran arbetsplats, de är de inte alla som kan på andra arbetsplatser. Som tur är blir vi vänner snabbt. Och för de mesta är de aldrig några problem. =)

Stugan i Kvarnträsket satte vi upp och inredde den klart så den blev nyckefärdig, dvs klar för att flytta in.
Det var kul att få delta i ett sådant jobb. För jag ville vara med på nåt från grunden till sista listen är satt. Och nu fick jag ju de. vara med på alla moment från stock till stuga. Helt fantastiskt!

Före


Efter

Sedan har vi timrat en utbyggnat och nu håller vi på med en större stuga på ca 85kdm.
Mer bilder på de kommer sen.
Igår var vi till Mockträsk och plockade två fulla hinkar med jordgubbar. Dom har självplock nu så de är bara å passa på dom som vill ha över vintern.
Jag älskar jordgubbar! de är så mycket sommar.

Och idag har jag tagit de mest lugnt. Bakat kanelbullar har jag gjort, svenska klassiska bullar och en amerikansk verson av kanelbullar som blev mycket populära 🙂
Det är kul å baka när man väl får sina ir, idag fick jag ett sånt.
Nu är det helg, undrar vad man ska hitta på då..
Blir eventuellt grillfest hemma hos mig på lördag 🙂 de är väl de enda jag vet än så länge.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Sommar!

 1. Kent Åsberg skriver:

  Ni är beundransvärda, hela Din familj, Lena ☮❤
  Kent

 2. Henrik Persson skriver:

  Vilken otrolig tjej du är! Kunde inte släppa ”hon med motorsågen” som jag såg i en tidning häromdagen, så jag hamnade tillslut här :). En tjej som man här kan läsa om som älskar jakt, fiske,naturen och väljer att bo på landsbygden. Håller med dig helt och hållet, jag vill också bo på landsbygden och jakt och fiske är det bästa man kan ägna sig åt! Sådana som du växer inte på träd. Att du sedan har ett utseende som är väldigt få förunnat gör dig bara unikare.

  Roligt att läsa din blogg och se att det finns tjejer som du.
  Vill även önska dig lycka till med jakten….. eller rättare sagt ”skitjakt” på dig;)

  Mvh Henrik

  • lenasoderberg skriver:

   Tack så jätte mycket för kommentaren Henrik! Den värmde verkligen 🙂
   Är så himla kul att folk uppskattar de man gör.
   Ja visst är jakt och fiske de bästa man kan ägna sig åt! och särskillt när man bor så nära naturen och har den så lättillgänglig som jag har.
   Kul att du gillar min blogg! fortsätt läsa, kommer mest troligt bli mer uppdatering nu under hösten.
   Skitjakt på dig med! 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s