Lite vår bilder och annat :)

Charlies pussar kan vara lite besvärliga i vissa lägen ;P haha
Men han är ju bara för go!

Detta är ju inte så länge sen, känns de som iaf. Nu är snart all snö borta! Men det är en kall vår vi har i år om man ska jämnföra med förra året så de var redan grönska och varmt ute denna tid.

Lill hjärtat!

Fyndat på aktion här i Åskogen.
Kommer en till här i slutet på maj. Får se om ja hittar nåt mer ja vill ha där 😀

Längtar efter mitt lilla hus jag kommer ha dessa saker i.
Och alla andra grejor som ligger instuvat i förrådet 😛
Ja ja en dag kanske de dyker upp.
ha en bra dag allihopa! 🙂

Om lenasoderberg

Jag heter Lena och är en tjej på 27 år. Jag och min familj håller på att bygga hus i min barndomsby Åskogen, 2 mil norr om Boden. Vi har en son född augusti -15 och är nu mammaledig. Men jobbar annars åt en byggfirma här i Boden. Mina intressen är friluftsliv av olika slag. Jaga, fiska, allt som har med naturen att göra! :), min familj och vänner, foto, pyssel och såklart min cockerspaniel pojke Charlie. Man kan säga att jag är en norrlandstös med skinn på näsan som gillar att bryta mot normerna :D Min blogg kommer mycket handla om det jag nyss skrev, Min vardag helt enkelt! :)
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Lite vår bilder och annat :)

  1. Benny skriver:

    ja se de där goa hundpussarna…man vill ju absolut inte veta var tungan varit…:/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s