Solen över ett djuptfryst Åskogen

I torsdags var jag ute med kameran i den tjuriga kylan och den vackra solen. -25 var de bara då. Inte trodde jag att de skulle bli 10 grader kallare bara nån dag efter.
Nu har vi -27 gradet så de är nästan som blida 😀


Ån har äntligen fryst till. Var länge de var öppet vatten för den milda vinterna vi har haft. Tills nu då.


Har kommit massvis med snö och det har varit mycket olyckor i trafiken idag.
Tycker jag låter konstigt när vi norrbottningar är van vid de mesta och värsta vad de gäller väder.
Nu ska jag inte bjuda på några fler bilder ikväll. Det får vara bra nu.
Ska duscha, och sen ska jag gosa ner mig i soffan med Charlie och myspys filten 🙂
Kör försiktigt!

Om lenasoderberg

Jag heter Lena och är en tjej på 27 år. Jag och min familj håller på att bygga hus i min barndomsby Åskogen, 2 mil norr om Boden. Vi har en son född augusti -15 och är nu mammaledig. Men jobbar annars åt en byggfirma här i Boden. Mina intressen är friluftsliv av olika slag. Jaga, fiska, allt som har med naturen att göra! :), min familj och vänner, foto, pyssel och såklart min cockerspaniel pojke Charlie. Man kan säga att jag är en norrlandstös med skinn på näsan som gillar att bryta mot normerna :D Min blogg kommer mycket handla om det jag nyss skrev, Min vardag helt enkelt! :)
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Solen över ett djuptfryst Åskogen

  1. Emma skriver:

    Verkligen jättevackra bilder du tagit Lena!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s